Sfeervol BBQ’en op een zwoele zomeravond

Een groep vrienden over de vloer op een heerlijke zomeravond. Het bier staat koud en de BBQ wordt aangestoken. Jij staat in het middelpunt. Hoe maak je indruk deze avond? Lees hier drie tips die je helpen de BBQ avond minder standaard te laten zijn. Fijne avond!

  1. Ga niet voor veel verschillend vlees, maar kies een paar goede stukken vlees uit.

We zijn geneigd om vooral veel vlees te kopen. Maar je kan het ook anders aanpakken. Ga naar de boerderijwinkel in de buurt en kies een paar goede stukken vlees. Je steekt s’ochtends de BBQ al aan, zodat het vlees de hele dag langzaam kan garen. Daarbij maak je een passende saus, salade en zelfgemaakte frietjes. Wanneer je gasten arriveren heb jij het meeste werk al gedaan. Schenk ze een welkomstdrankje in, bijvoorbeeld een lekkere sangria, en sluit gezellig bij je vrienden aan. Alles wat je gemaakt hebt staat al in buffetvorm klaar. Je eet jezelf niet vol aan stokbrood en huzaren salade, maar geniet van een goed stuk vlees met bijpassende saus en salade. 

  1. Zorg voor mooie tuinverlichting en bijpassende accessoires

Uiteraard is je BBQ het middelpunt. Maar ook de overige accessoires kun je een gezellige sfeer neerzetten. Bij goed eten hoort ook een mooie aankleding. Kies voor passende borden, schalen, glazen en servetten. En voor verschillende soorten verlichting. Een kampvuur, lampionnen en kaarsen geven direct een gezellige sfeer in je huis. Kleed jezelf in stijl
Ook jij kan de show stelen tijdens de BBQ. Omdat jij natuurlijk de masterchef bent, moet je jezelf er ook naar kleden. Bij het gebruik van BBQ tools hoort ook een bijpassend BBQ schort. Een leren schort is hier ideaal voor. Het ziet er stoer uit en is tevens een goede bescherming. Ook jij mag shinen deze avond. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *