Alles over tuinbeelden

Als we het over tuinbeelden hebben zullen de meeste mensen aan tuinkabouters denken. Dat is niet verwonderlijk, want dat zijn zeer populaire beelden om in de tuin te zetten. Er zijn echter veel meer mogelijkheden en in dit artikel willen we je daar een paar voorbeelden van noemen. De keuze is volledig afhankelijk van jouw voorkeur en smaak.

Tuinbeelden van dieren

De meeste tuinbeelden zijn beeltenissen van dieren. Die passen goed in de natuurlijke omgeving, wat verklaart waarom dit zo populair is. Iedereen kent de eend die in of bij de vijver ligt, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gans of een kikker op een blad.

Daarnaast zijn er tuinbeelden te koop die een ree, een geit of een varken uitbeelden. Andere populaire keuzes zijn beelden van honden of katten, maar ook een haan met kippen, een vos en een wasbeer.

Er zijn naast staande tuinbeelden ook beelden verkrijgbaar die je op kunt hangen of op een stok kunt bevestigen. Wat te denken van een eekhoorn die je in de boom kunt bevestigen of een vis die je op een stok in de vijver kunt plaatsen het lijkt alsof hij net boven het water springt?

Andere tuinbeelden

Naast dieren zijn er ook tuinbeelden die iets anders voorstellen. Zo zijn er tuinbeelden van paddenstoelen, maar ook van kinderen en sprookjesfiguren. Stel je voor hoe verbaasd mensen zullen kijken als ze opeens Sneeuwwitje of Manneken Pis in je tuin zien staan!

Je zou er ook voor kunnen kiezen om je toegangshek te voorzien van 2 leeuwen die de wacht houden of wellicht is een Chinese krijger meer jouw smaak. 

Prijzen van tuinbeelden

Tuinbeelden zijn vaak gemaakt van kunststof zodat ze lang mee kunnen gaan en je er jarenlang plezier van kunt hebben.

Daarnaast bevatten ze geen giftige bestanddelen, waardoor je ze veilig in de tuin kunt zetten zonder dat ze een gevaar opleveren voor mens of dier.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Uiteraard zijn er beelden in verschillende prijscategorieën, maar voor nog geen 2 tientjes heb je al een leuk beeld in je tuin staan.

Conclusie

Als het op een tuinbeeld aankomt zijn er verschillende mogelijkheden bij specialist zoals TuinkabouterShop.nl. Er zijn zeer veel opties en het lastigste zal nog zijn om keuze te maken uit het assortiment. Voor de prijs hoef je het niet te laten, al is dat natuurlijk wel een beetje afhankelijk van het aantal beelden dat je in de tuin wilt neerzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *