Alles wat je nodig hebt voor diamond paintings

Alles wat je nodig hebt voor diamond paintings

Heb jij al diamond paintings in huis? Het is een hobby die steeds populairder wordt en waarmee ook meer mensen kennis gaan maken. Dit is ook niet zo gek. Zowel voor beginners als voor gevorderden zijn er veel verschillende materialen te krijgen bij verschillende winkels. Een van de specialisten waar je alle benodigdheden aan zou kunnen schaffen is Diamond Painting Winkel. Je moet dan wel weten waar je allemaal aan moet denken, zodat je er halverwege niet achter komt dat je bepaalde materialen niet bij de hand hebt. Lees daarom snel verder en ontdek de materialen. 

Diamond paintings met meerdere afbeeldingen

Diamond paintings begint bij het uitzoeken van een mooie canvas. De canvassen zijn met verschillende afbeeldingen te verkrijgen. Je kunt hiervoor op thema zoeken, waardoor je ook gelijk bepaalt wat er in huis komt te hangen. Iedere canvas heeft een voorgedrukte afbeelding, welke voorzien is van een plaklaag. Deze plaklaag kun je er stukje voor stukje afhalen, waardoor er geen stof en vuil op kan komen. Je kunt jouw kunstwerk dus altijd even wegleggen, om op een later moment verder te gaan met jouw hobby. Zoek daarom de afbeeldingen die bij jou passen. 

Een toolset om de steentjes te bevestigen

Tevens heb je een toolset nodig bij diamond paintings. Deze toolset bestaat uit een pincet om de steentjes op te tillen en een speciale pen waarmee je de steentjes op de juiste plek kunt zetten. Dit zijn op maat gemaakte materialen. Afhankelijk van de steentjes heb je ook andere pennen nodig. Je moet hiermee namelijk druk zetten op de steentjes, zodat ze zich gaan hechten aan de plaklaag en jij er zeker van bent dat de steentjes niet zomaar van het doek vallen. Hierdoor kun je de afbeelding jarenlang bewaren en ophangen. 

Vorm en kleur van steentjes

Ook heb je steentjes nodig. Diamond paintings bestaan uit een groot aantal steentjes, die samen een afbeelding vormen. Hier moet je goed op gaan letten. Je hebt namelijk steentjes in verschillende vormen, die allemaal een eigen invulling geven. Voor enkele afbeeldingen heb je uitsluitend platte steentjes nodig, terwijl je voor andere weer bollere nodig hebt. Zo kun je diepteverschillen aanbrengen aan het schilderij. Je hoeft dan alleen nog te kijken naar de kleuren die je nodig hebt om de juiste afbeelding te kunnen maken. Deze staan aangegeven op de canvas, waardoor je weet wat waar hoort. 

Aan de slag met jouw aankopen 

Als laatste is er een speciale wax nodig. Deze wax moet ervoor zorgen dat de steentjes echt goed blijven zitten. Diamond paintings kunnen daarmee ook extra beschermd worden tegen beschadigingen. Het is belangrijk om een goede wax aan te schaffen. Lees jezelf daarom altijd goed in voordat je een aankoop doet, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer je alle materialen aanschaft, kun je voor een langere tijd genieten van jouw nieuwe hobby en maak je de mooiste creaties. Je kunt alleen nog maar ontspannen tijdens jouw vrije tijd. 

Kan je niet wachten om te beginnen? Bestel dan bij Diamond Painting Winkel voor 11:00 uur, dan kan je morgen aan de slag!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *