Voordelen van bijles

Dit is waarom bijles voor iedereen voordeel kan bieden

Zoek je voor je kind bijles? Wil je graag dat je kind een 1-op-1-traject krijgt? Zodat je kind ook de volle aandacht krijgt? Bij Mr. Chadd kun je bijles krijgen op een 1-op-1-traject. Je kind zal de volledige aandacht krijgen van een professionele coach, die wekelijks voor een sessie aan huis komt. Je kunt ook voor online kiezen zodat de achterstand zal verkleinen.

Door Mr. Chadd zal je kind weer binnen no-time op het klasniveau zijn. Neem bijles op locatie in Nijmegen. Zo kun je voor ieder vak bijles krijgen zowel aan huis als online. Via het leerplatform kan je kind snel en eenvoudig vragen stellen aan de online coaches via de app. Het leerplatform is voor zowel de telefoon als via de laptop, tablet of computer beschikbaar.

Waarom zou je kiezen voor bijles?

Door de ondersteuning van Mr. Chadd buiten de bijles-uren om zal dit een hoop tijd en frustratie schelen voor jou als ouder zijnde. Je kind heeft zeven dagen per week toegang tot het online leerplatform. Heeft je kind een vraag? Dan zal de coach binnen tien seconden je kind te hulp schieten. Door de juiste ondersteuning van de bijlesdocenten zullen ze samen met je kind ervoor zorgen, dat het huiswerk netjes op tijd af is voor het desbetreffende vak. Ook in het weekend zal Mr. Chadd voor je kind klaar staan. Hierdoor zal de motivatie van je kind hoog blijven. Je zult merken dat de cijfers er beter op worden en je kind met plezier huiswerk maakt.

Wat zijn de voordelen van de 1-op-1-bijles?

Door de unieke combinatie van de een-op-een-begeleiden en het online leerplatform, zullen het enkele voordelen met zich meebrengen. De voordelen hiervan zijn:

  • Er is volle focus tijdens de bijles om de achterstanden weg te werken en de motivatie te verhogen
  • Je hebt als ouder zijnde je handen vrij
  • Je kind kan over ieder vak meerdere vragen stellen via de app. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend
  • Je zult merken dat je kind positief blijft en huiswerk zal maken zonder strijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *