Dit zijn de beste campings met paarden in Nederland

Gaat je hart net even wat sneller kloppen als het aankomt op paardensport? Dan ben je hier natuurlijk het liefste op ieder moment van de dag mee bezig. Het is daarom ook een erg goed idee om eens een keer wat verder te gaan verdiepen in het vieren van een vakantie op een camping met paarden in Nederland. We hebben vier populaire campings met paarden voor je op een rijtje gezet.

Camping Reeënwissel in het Drentse Hoogersmilde

Kies je ervoor om vakantie te vieren op camping Reeënwissel, dan ben je waarschijnlijk veel te vinden bij de prachtige manier. Je kunt op de camping met paarden geweldige ritten maken door de heidevelden en bossen en je bent natuurlijk ook van harte welkom voor het volgen van lessen. Er zijn passende lessen beschikbaar voor volwassenen, kinderen, beginners en gevorderden.

Camping Zandhegge in het Gelderse Emst

Naast camping Zandhegge in Emst ligt manege het Zwarte Paard. Hier is het mogelijk om je eigen viervoeter tijdens je verblijf op de camping te stallen. Kies voor de vele fantastische paden op de Veluwe. Verdwalen doe je hier niet, aangezien er een handig knooppuntenroute netwerk aan is gelegd voor ruiters. Je komt daardoor zonder twijfel even helemaal tot rust in een van de mooiste natuurgebieden van het land.

Camping Heagehorst in het Gelderse Ermelo

Het is ook een goed idee om een keer een bezoek te brengen aan camping Heagehorst in het Gelderse Ermelo. Manege Sequoia Stables ligt namelijk meteen langs de camping. Bij de manege zijn tal van faciliteiten te vinden. Denk hierbij aan diverse overdekte paddocks, een warmwater-wasplaats met solarium en een stampmolen. Ook parkeer je makkelijk je eigen trailer op het terrein.

Camping Ommerland vlakbij Ommen

Camping Ommerland ligt op een prachtige locatie in de bossen vlakbij Ommen. De overvloed aan natuur en wandelroutes zijn uitermate geschikt voor paarden. De camping heeft een eigen manege waar het ook mogelijk is om je eigen paard te stallen. Daarnaast heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf te overnachten in een van de mooie accommodaties. Er zijn rondom de camping prachtige ruiterroutes te vinden. Deze liggen direct aan de camping waar je geen gevaarlijke wegen voor hoeft over te steken. Al met al heeft Ommerland dus alle faciliteiten om van jouw vakantie met paard een succes te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *