Georganiseerd werken op kantoor

Georganiseerd werken op kantoor

Wanneer je een goede organisatie wilt leiden is een agenda onmisbaar. Een agenda van Moleskine.nl is overzichtelijk en duidelijk. Daarnaast kun je ook nog een notitieboek online kopen voor het bijhouden van aantekeningen. Je wil namelijk je werk nog langer als vandaag doen. Dus dan is het fijn als je snel en effectief kunt werken. Je baas zal dit ook waarderen. Niet alleen de inzet maar ook de prestaties. Wellicht zit er binnenkort dan wel een promotie in. Je hebt agenda’s en notitieboekjes in allerlei verschillende soorten en maten. Het is net welke kleur het beste bij jouw bedrijf past. Kies je eigen agenda en bepaal of jij per blad een overzicht van de week of juist de dag wil.

Ontwerpen tekenen voor je klanten

Wanneer je een grafische tekening wil maken voor je klanten dan is een schetsboek onmisbaar. Hier kun je tekenen maken bij de ideeën die je hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn over de inrichting van een huis of de mogelijkheden daarvan. Met een tekening krijg je een beeld bij de situatie en dat verkoopt. En een verkoop zorgt wel misschien voor de langverwachte promotie. Het schetsboek kan ook worden gebruikt voor waterverftekeningen. En is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook zijn er premium modellen die makkelijk in de hand zijn te houden en een betere grip hebben. De schetsboeken zijn verkrijgbaar in gebonden versie op de lange en korte kant. De korte kant is meer geschikt voor de artistieke mensen. Voor het praktische gedeelte raden wij de lang kant aan.

Limited edition artikelen

Moleskine verkoopt ook limited edition artikelen. Deze zijn dus maar voor een bepaalde periode beschikbaar. Vaak is het op is op. Hierdoor heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een unieke agenda of notitieboek te kopen. Dit kan in leer zijn maar ook zijn er edities van van Gogh en Harry Potter. Hiermee val jij op in de klas of op je werk. Maar ook geeft een unieke editie een positief gevoel aan jezelf. En het geeft herkenbaarheid zodat je het nooit meer kwijt bent. Je ziet in 1 oogopslag welke agenda of notitieboek van jou is. Op de website vind je nog veel meer edities. En deze worden dan ook met regelmaat aangevuld!

Soorten notitieboekjes

Er zijn verschillende soorten notitieboekjes. Zo heb je de standaard variant die bestaat uit lege witte vellen of met lijnen. Hierin maak je bijvoorbeeld aantekeningen van een gesprek of een telefoontje. Maar je hebt ook echt uitgebreid journals. Neem bijvoorbeeld het bullet journal. Hier staan opsommingstekens in waarmee je dus direct een lijstje maakt. En in een passion journal vind je juist weer lijnen of tekens die jij wilt. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij je past. Dit wordt gebruikt door mensen op kantoor maar ook door de groenvoorziening. Het is een universeel product waarmee je dus vele kanten op kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *