Online smartshop

Het gemak van een online smartshop

Als je bezig bent in het verdiepen of in het gebruiken van softdrugs dan ben je de term smartshop vast en zeker tegen gekomen. In Nederland zijn er verschillende smartshops te vinden, zowel fysiek als online. Voor vele is het niet helemaal duidelijk wat een smartshop eigenlijk is en dat leggen we graag uit. Naast de uitleg van wat een smartshop is, zullen we ook uitleggen waarom online smartshops een ideale manier is om aan smartproducten te komen! 

Wat is een smartshop? 

Door middel van een smartshop wordt er op een legale manier psychoactieve middelen verkocht onder strikte voorwaarden. Bij een smartshop kun je verschillende smartdrugs kopen. Smartdrugs is de benaming van een groep kruiden en voedingssupplementen die wordt gebruikt als stimulans voor cognitieve vermogens. Door gebruik van deze kruiden, zaden en planten worden je hersenen op een andere manier gebruikt. Een bekend product bij de smartshop zijn paddo’s en truffels.  Mensen halen paddo’s en truffels bij een smartshop om te hallucineren. Het is ook mogelijk om verschillende hulpmiddelen te krijgen als een bong, pijp, vape en andere accessoires. 

Het voordeel van een online smartshop

De meeste smartshops kun je vinden in grote steden als Amsterdam. Om naar de stad te gaan is niet voor iedereen toereikend. Er zijn circa 120 smartshops te vinden in Nederland en daar moet je  naartoe gaan voor een waterpijp, vaporizer of andere producten. Online smartshops maken dit een stuk eenvoudiger en brengt een aantal voordelen met zich mee. Dat je niet meer hoeft te reizen is duidelijk, maar wist je ook dat de prijzen online vaker lager liggen dan bij de fysieke winkels. Als laatste heb je alle tijd van de wereld om rond te kijken zonder dat een verkoper je lastig gaat vallen. Bij een online smartshop kun je gebruik maken van de klantenservice voor eventuele vragen.  

Smartshop en de Nederlandse wet

In Nederland zijn er relatief veel smartshops te vinden omdat er een mild beleid is als het gaat om softdrugs. Een smartshop heeft de mogelijkheid om smartdrugs te verkopen onder strikte voorwaarden vanuit de Hoge Raad. Het gaat voornamelijk om onbewerkte paddenstoelen en cactussen, zonder dat er andere bereidingen van zijn gemaakt waar andere substanties in zijn verwerkt. Ze bevatten wel werkzame stoffen, maar worden niet gezien als geheel gevaarlijk. Dit is waarom smartdrugs niet worden weergegeven als verboden op de Opiumwet of de Internationale wetgeving. 

Online smartshop in Nederland 

In Nederland zijn er veel online smartshops waar je goed geholpen wordt. De bestelling wordt op een discrete en snelle manier geleverd. Op het moment dat je besteld, vindt de levering vaak de volgende dag plaats. Een voorbeeld van een goede online smartshop is Sirius Smartshop, waar je verschillende smartproducten kunt vinden. Een voordeel is dat ze bij hun online smartshop hetzelfde assortiment hebben als bij hun fysieke smartshop. Je kunt gewoon vanaf de bank jouw favoriete smartdrug bestellen zonder te veel moeite te hoeven doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *