leren gitaar spelen

Ik wil leren gitaar spelen

Al een paar weken ben ik hopeloos op zoek naar een nieuwe hobby. Het schilderen is gaan vervelen en voor haken had ik helaas te weinig talent. Ik kreeg van een vriendin het advies om een instrument te gaan spelen, maar dat leek me niet direct iets voor mij. Ik heb niets met slome nummers, gevoelige ballads of vioolmuziek. Gitaar daarentegen vind ik wél heel erg tof. Toen ik iemand zag spelen op live televisie, leek muziekles me ineens niet zo’n gek idee meer. Ja, dacht ik, ik wil leren gitaar spelen

leren gitaar spelen

Rock & roll

Als ik dan ga leren om gitaar te spelen, wil ik ook iets stoers kunnen. Dat vind ik juist zo mooi aan de gitaar; je kunt er elke soort muziek mee maken. De gevoelige kant trekt me niet zo, maar ik vind rock wel ontzettend tof. Hoe leuk zou het zijn om voor een paar uur per week in de huid van een echte rockchick te kruipen? Het lijkt me helemaal iets voor mij, maar helaas richten de meeste cursussen zich niet op die tak van muziek. 

Word jij mijn docent?

Heb jij ook zo’n ontzettende liefde voor rockmuziek en kun je mij alle kneepjes van het vak leren? Dan ben ik op zoek naar jou! Ik zoek een geduldig iemand, want ik verwacht geen natuurtalent te zijn. In principe ben ik elke doordeweekse avond beschikbaar. Ik heb mijn eigen gitaar aangeschaft, dus ik ben voorzien van instrument. Het maakt me niet uit of ik naar locatie moet komen of dat jij bij mij thuis aanschuift, we doen wat voor jou het prettigst voelt! Interesse? Geef me een seintje en wie weet word jij mijn nieuwe docent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *