Incontinentie luiers kopen

Incontinentie luiers kopen

Door incontinentie luiers kopen kun je beter omgaan met die vervelende incontinentie. Incontinentie is een redelijk vaak voorkomende aandoening in Nederland die het ritme van de dag kan verstoren. Ga de strijd aan met incontinentie door goed voorbereid te zijn op onverwachte situaties. Comfortabele en hoge kwaliteit incontinentie luiers kopen kan gedaan worden bij betrouwbare winkels als 123Drogisterij.

Wanneer moet je incontinentie luiers kopen?

Om te weten of je incontinentie luiers kopen moet, moet je weten of jij last hebt van incontinentie. Incontinentie is een aandoening die het lastig maakt om urine of poep op te houden. Hierdoor zul je op onverwachte momenten kunnen gaan ontlasten. Het is een aardig vaak voorkomend fenomeen in Nederland. Er zijn namelijk ongeveer 1,6 miljoen mensen in Nederland die last hebben van een van de vormen van incontinentie. Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van deze aandoening. Het spreekt vaak voor zich of je last hebt van incontinentie wanneer je ongewild begint te ontlasten of urineren. Je kunt dan de sluitspieren niet meer zo goed onder controle houden. Als je er nog aan twijfelt of je hier last van hebt of als je er zeker van wilt zijn, kun je je altijd laten nakijken bij een deskundige.

De oorzaak van incontinentie

Er wordt vaak gedacht dat incontinentie slechts voorkomt bij het ouder worden of bij jonge kinderen. Maar deze aandoening kan iedereen krijgen. Incontinentie ontstaat wanneer bepaalde lichaamsfuncties niet goed meer kunnen werken. Daarnaast kan het zo zijn dat na een operatie je last krijgt van incontinentie. Deze incontinentie kan voorkomen in de vorm van urine-incontinentie en ontlastingsincontinentie. 

Vormen van urine-incontinentie

Urine-incontinentie komt in verschillende vormen voor. Zo kan je bijvoorbeeld last krijgen van een overactieve blaas. Hierbij kan je geen controle meer krijgen over de blaas waardoor je zelf niet meer kan bepalen wanneer je wilt gaan plassen. De blaasspier zal hierbij vanzelf samentrekken. Aandrangincontinentie zorgt ervoor dat je niet weet wanneer de blaas vol zit. Zo kun je eerst niets voelen, en plotseling zul je heel nodig moeten plassen. Het kan ook voorkomen dat je al begint met plassen voordat je de volle blaas voelt. Urineretentie is een aandoening waarbij het voor jou niet mogelijk is om volledig de blaas te legen tijdens het urineren. Daarnaast kan het hierbij ook lastig zijn om het urineren op gang te brengen. Ten slotte is er inspanningsincontinentie en overloopincontinentie. Deze hebben betrekking tot het verliezen van urine bij druk op de blaas en verlies van urine bij een volle blaas.

Het tegengaan van incontinentie

Bepaalde vormen van incontinentie kunnen verholpen worden, zoek dus eerst hulp op bij een dokter. De vormen van incontinentie die niet verholpen kunnen worden is incontinentie luiers kopen aan te raden. Een goede kwaliteit luier zal de urine goed absorberen en je zult geen last krijgen van de geur. Bij het incontinentie luiers kopen is het dus belangrijk om te kijken of deze van goede kwaliteit zijn gemaakt. Daarnaast is het tijdens incontinentie luiers kopen belangrijk om naar de verschillende soorten luiers te kijken. Iedere luier heeft andere karakteristieken die beter bij jouw situatie passen. Neem eens een kijkje op 123drogisterij.nl welke bij jou past! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *