Intra LASIK oogchirurgie

Intra LASIK oogchirurgie

Voor wie er genoeg van heeft om een bril of contactlenzen te dragen kan ooglaseren uitkomst bieden. Met de Intra LASIK methode  bijvoorbeeld kan het gezichtsvermogen van een patiënt drastisch verbeteren door de hoornvliezen van hun ogen te hervormen. Iedereen die een bril of contactlenzen draagt, weet hoe vervelend ze kunnen zijn, vooral bij zaken als sporten, kleine lettertjes lezen en ’s nachts rijden. Daarom kiezen steeds meer mensen voor ooglaseren. Veel mensen melden een perfect of bijna perfect zicht na een operatie, wat betekent dat ze hun bril en contactlenzen kunnen weggooien. Er moet echter worden opgemerkt dat patiënten ouder dan 40 jaar nog steeds een leesbril nodig hebben om van dichtbij te kunnen zien. Van Ooglaserchirurgie kan echter wel worden gezegd dat het het potentieel heeft om iemands leven te veranderen in positieve zin.

Iedere operatie brengt risico’s mee

Dit is inderdaad het geval geweest voor de vele mensen die inmiddels hun ogen hebben laten laseren. Elke chirurgische ingreep brengt natuurlijk zijn eigen risico’s met zich mee, en als zodanig is Intra LASIK oogchirurgie geen uitzondering. Er is altijd een kleine kans op complicaties die na de ooglaserbehandeling kunnen ontstaan zoals droge ogen, halo’s en dubbelzien. Maar zo goed als alle complicaties zijn gelukkig van voorbijgaande aard dus daar hoef je je op zich niet al te druk over te maken.

In feite heeft de beschikbare technologie zeer indrukwekkende resultaten laten zien. Je kunt je afvragen of de technologie de komende jaren zal verbeteren, is het de moeite waard om op te wachten? Hoewel de Intra LASIK methode volgens medische normen als veilig en effectief wordt beschouwd en relatief weinig complicaties heeft, bestaat er niet zoiets als een perfecte operatie, een perfecte chirurg of zelfs een perfecte patiënt. Problemen zijn misschien niet erg gebruikelijk, maar men moet altijd onthouden dat als je een ooglaserbehandeling wil ondergaan om geen lenzen of bril meer te hoeven dragen, je zal moeten accepteren dat er een bepaald risico bestaat op complicaties. Daarom is het aan te raden om enige voorzorgsmaatregelen te nemen. 

Goed voorbereid op ooglaserebehandeling

Als je besluit om een kliniek te bezoeken die corrigerende oogchirurgie uitvoert is het raadzaam altijd eerst een intakegesprek te regelen en vooronderzoek te laten verrichten.

Bezuinig niet op het gebied van oogchirurgie en betaal voor de best mogelijke behandeling. Neem de tijd om een ​​ervaren arts te vinden die u vertrouwt. Lees de reviews en bel eens met informatie over de methoden die de kliniek gebruikt, etc. Zorg er ook voor dat je de procedure en de mogelijke complicaties begrijpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *