zon

Is het tijd voor zonneschermen?

Het is weer zomer en dat betekent meer tijd doorbrengen in de tuin of op het balkon. Zonschermen kunnen worden gebruikt om schaduw te creëren, wat jouw tuin comfortabeler kan maken. Kies je eigen kantelhoek om een ​​gezellige sfeer te creëren in je tuin of terras. Je kunt kiezen uit 100 kleuren en stofsoorten. Diverse elektrische opties. Bijvoorbeeld een spraak- of handzender.

De meest voorkomende fouten bij het kopen van zonneschermen

● Niet alle producten zijn bestendig tegen harde wind

● Je hebt niet goed op de montagemogelijkheden gelet

● Metingen worden vaak verkeerd doorgegeven

● Functionaliteit en gebruiksgemak

Hoe kan ik mijn zonwering schoonmaken?

Vergeet niet uit het raam te kijken voordat je begint met het schoonmaken van de voortent. Is er een felle zon? Vervolgens is het raadzaam om het schoonmaken van het scherm uit te stellen. Als de water- of zeepresten te snel zijn, kan dit vlekken veroorzaken. Het voorjaar is de beste tijd om de luifels schoon te maken. U kunt de luifel zelf onderhouden, maar wij raden u aan om de luifel om de drie jaar grondig te laten reinigen door een professioneel bedrijf. Ze verwijderen niet alleen de meest hardnekkige vlekken uit de stof, maar ze verwijderen ook de vlekken uit de stof uit de kap. Het verwijdert ook schimmelvlekken van de doek. Bij groot onderhoud wordt het impregneermiddel aangebracht en wordt er een geheel nieuwe coating op de kap aangebracht.

Enkele tips voor het installeren van luifels

●  Als je het bestaande zonneschermdoek van de buis verwijdert, dan komt de buis aan zijde kant los.

●  Nadat u het bestaande zonneschermdoek uit de cassette hebt geschoven, kun je deze met de vuile kant naar beneden op de grond leggen. Het nieuwe zonnewering doek dat ook in een koker gerold is. Zo houd je die netjes en schoon.

  • Wanneer u het nieuwe zonneschermdoek in de cassette heeft geplaatst, hoort het witte label rechts onderin te zitten wanneer u onder het doek staat.

Interesse in zonewering? Bekijk dan deze website van zonewering specialist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *