tuin gezellig inrichten

Je tuin gezellig inrichten? Gebruik deze 4 tips

Iedereen wilt wel een keer iets anders doen met hun tuin. Je wilt namelijk dat je tuin gezellig is en dit gaat helaas niet vanzelf. Daarom is het belangrijk dat je goed weet hoe je je tuin kunt inrichten. Vaak denken we gelijk aan grote veranderingen. Moet ik een overkapping nemen? Of is het een idee om een grasveld aan te leggen? Hoe je het ook went of keert, er zijn meer dan genoeg opties. Maar eigenlijk kun je het best klein beginnen. Wil jij weten hoe je je tuin gezellig kunt inrichten met in-lite.com/nl/ ? Lees snel verder.

Less is always more

Wat mensen vaak vergeten is dat je niet allerlei verschillende dingen in je tuin hoeft neer te zetten. Integendeel juist! Het is namelijk helemaal niet praktisch om je tuin vol te proppen. Je moet het maar zo zien: less is more. Veel tierelantijntjes gaan je tuin echt niet leuker maken. Ontwerpers zullen het hier zeker mee eens gaan. Misschien is het een idee om met een schone lei te beginnen. Haal de tierelantijntjes weg en kijk vervolgens wat er nog overblijft. Wie weet is het makkelijker om op deze manier je tuin leuk in  te richten. De lampjes van in-lite kun je uiteraard laten hangen.

Creëer ruimte met in-lite

Daarnaast is het belangrijk om ruimte te creëren. Vaak kun je de vierkante meters van je tuin niet echt aanpassen. Wil je dit wel, dan kost dit waarschijnlijk handenvol geld. Daarom is het en beter idee om je tuin ruimtelijker te laten voelen. Maar hoe doe je dit dan? Je kunt dit onder andere doen door meer hoogte aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie boom. Waar je de boom plaatst is natuurlijk helemaal aan jou. Je maakt de ruimte zo een stuk knusser. Ook in-lite buitenlampen kunnen hoog opgehangen worden om ruimte te creëren.

Wees realistisch

Ook moet je niet vergeten dat je wel realistisch moet blijven. Een drastische verandering heb je niet binnen een paar dagen  gemaakt. Kijk dus goed naar wat je kunt veroorloven. Waar heb je de tijd voor? Wat kan je zelf doen? Gaat het handen vol geld kosten of valt het mee? Wees realistisch, maar durf ook te gaan voor je droomtuin.

Breng omgevingsgeluiden naar de achtergrond

Omgevingsgeluiden kunnen erg intens zijn. Juist daarom kan het fijn zijn om andere geluiden toe te voegen als vervanging. Denk bijvoorbeeld aan bewegend water of zingende vogels. Dit vermindert de kans dat je last krijgt van overlast door derden. En het voelt ook nog eens alsof je midden in de natuur bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *