origineel cadeau

Laat een tegeltje bedrukken voor een origineel cadeau

Ieder jaar is het voor de meeste kinderen weer een enorme uitdaging wat ze hun vader en ook moeder voor vader- en moederdag cadeau moeten geven. Vaak wordt er op de basisschool een leuke tekening gemaakt, maar houdt dit natuurlijk naarmate ze ouder worden op. Er komt dus een moment waarop de kinderen zelf zullen moeten gaan nadenken over wat voor cadeau ze de ouders willen geven. Een goed idee is dan een bedrukt tegeltje. Natuurlijk niet zomaar een bedrukking, maar met een foto of persoonlijke boodschap.

Tegeltje met foto laten bedrukken

Wil jij je vader of moeder pas echt verrassen, dan is een tegeltje met eigen foto maken natuurlijk het perfecte cadeau. Zo laat je niet alleen zien dat je ontzettend veel moeite hebt gedaan, maar maak je het ook persoonlijk. Gelukkig kun je dit tegenwoordig heel eenvoudig online helemaal zelf doen. Het enige wat jij hoeft te doen, is een leuke foto uploaden en de rest wordt allemaal voor je gedaan. Wanneer het tegeltje klaar is, wordt deze naar je huis gestuurd en hoef je het alleen nog maar te geven als het moment daar is.

Tegeltje met een persoonlijke boodschap

Naast een tegeltje met foto, kun je natuurlijk ook een tegeltje met persoonlijke boodschap bij Tegeltje.nl bestellen. Dit kan een leuke tekst zijn die bijvoorbeeld bij jullie thuis veel wordt gezegd, maar ook een cynische quote voor in het toilet doet het altijd goed. Zoals je dus kunt zien kun je er echt alle kanten mee op. Denk er dus van te voren goed over na hoe jij iemand wilt verrassen en dan wordt de rest allemaal voor je geregeld. Wel is het belangrijk dat wanneer je kiest voor een foto, je zorgt dat de foto voldoet aan de eisen die gesteld worden, zodat het resultaat verbluffend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *