lenzenvloeistof

Menicare pure lenzenvloeistof; totaaloplossing voor al je lensonderhoud

Als drager van contactlenzen weet je hoe belangrijk onderhoud is en Menicare pure lenzenvloeistof maakt het je dan erg gemakkelijk. Als onderdeel van het onderhouden van je lenzen spoel je ze na het dragen goed af, plaats je ze in een container met lenzenvloeistof en gebruik je deze vloeistof ook weer bij het indoen van je lenzen. Met deze lenzenvloeistof doe je dit allemaal en kun je reinigen, desinfecteren, bewaren en spoelen. Het is bedoeld voor harde lenzen, maar als je zachte lenzen draagt zijn er voldoende andere alles-in-één alternatieven. Hier lees je meer over de lenzenvloeistof van Menicare.

Aanslag verwijderen met Menicare pure lenzenvloeistof

Tijdens het dragen van je lenzen komen ze in je ogen in contact met eiwitten en vetten. Deze zijn standaard in je ogen aanwezig, maar na een dag dragen slaan ze aan op je lenzen. Menicare pure lenzenvloeistof bevat reinigende componenten waarmee deze vetten en eiwitten tijdens het bewaren worden verwijderd. Dat betekent dat je de volgende dag weer heldere en schone lenzen hebt om in te doen en dat deze ook weer mooi helder zijn.

Desinfecteren is ook belangrijk

Schimmels en bacteriën kunnen zich ook aan je lenzen gaan vormen. Als je je lenzen te lang draagt of niet goed schoon houdt, dan kunnen deze oogontsteking veroorzaken en dat is erg vervelend. Menicare pure lenzenvloeistof desinfecteert je lenzen ook, zodat schimmels en bacteriën zich niet kunnen aanhechten. Bewaar je je lenzen elke dag in de lenzenvloeistof, dan maken schimmels en bacteriën nooit een kans. Goed gedesinfecteerde lenzen zorgen voor gezondere ogen en beter draagcomfort.

Overstappen doe je samen met je opticien

Het is goed mogelijk dat jij harde lenzen draagt en niet tevreden bent met je lenzenvloeistof. Of misschien heb je last van geïrriteerde ogen en denk je dat je lenzenvloeistof hier wat mee te maken heeft. Overstappen is dan een goede manier om uit te vinden of er een betere optie beschikbaar is voor jou. Menicare pure lenzenvloeistof is één van de opties die je hebt. Stap over samen met je opticien, of ga naar een week gebruik van deze vloeistof even langs om je ogen te laten testen. Lenzenvloeistof is beschikbaar online, maar je kunt zelf niet controleren hoe je ogen er exact op reageren. Stap dus altijd over samen met je opticien en laat je ogen testen om te zien of zij niet door je nieuwe lenzenvloeistof beschadigen.

Lenzenvloeistof zonder conserveringsmiddelen

Heb jij Menicare pure lenzenvloeistof en andere lenzenvloeistoffen geprobeerd en blijf je klachten houden? Dan hoeft dat niet te komen door de lenzen zelf, maar is het mogelijk dat je allergisch bent voor de conserveringsmiddelen in de vloeistof. In dat geval kun je een lenzenvloeistof proberen zonder conserveringsmiddelen. Ook dat doe je het beste in overleg met je opticien. Menicare pure lenzenvloeistof is een totaaloplossing en bij mensen die harde lenzen dragen een favoriet. Maak samen met je opticien de overstap en je lenzen onderhoud wordt door Menicare gemakkelijk en tegelijkertijd bijzonder grondig uitgevoerd.

Een divers aanbod aan lenzenvloeistof merken vind je bij Lens2dayGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *