Op zoek naar de beste grondwerk machine voor jouw bedrijf?

Als je op zoek bent naar de beste shovel voor jouw bestratings- of hoveniersbedrijf, willen we je graag meer vertellen over Knikmops. Deze minishovel is onmisbaar geworden in de weg-, grond- en waterbouw en is perfect voor moderne hoveniers- en bestratingsbedrijven. De Knikmops is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren, maar ondanks dit lage gewicht is het nog steeds een van de sterkste machines in zijn klasse. De laadarm heeft een laag scharnierpunt, waardoor de machinist goed zicht heeft op zijn werk en is deze perfect is voor machinaal straten met een legklem. Naast een ruime op- en afstap is de machine voorzien van hydrostatische vierwielaandrijving en kan deze gemakkelijk en snel rijden met een snelheid van maar liefst 20 kilometer per uur.

Welk model

Voordat je een Knikmops aanschaft, is het belangrijk om te bedenken voor welke werkzaamheden deze het meest ingezet zal worden. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Knikmops beschikbaar, met gewichten variërend tussen de 800 en 2750 kilogram. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de tele-uitvoeringen, die zijn uitgerust met een uitschuifbare arm voor een groter bereik. Of ga voor de H-uitvoering, die tot 60 centimeter hoger kan tillen dan de standaard uitvoering. Daarnaast is de Knikmops verkrijgbaar in diesel of elektrisch. Zelfs de populairste modellen, de Knikmops 130E en 180E, zijn volledig elektrisch. Deze modellen hebben een sterke lithium-ionaccu van 37 kWh en maken het mogelijk om een hele dag te werken zonder schadelijke uitstoot.

Knikmops 130

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige machine voor grondwerk op diverse terreinen en voor verschillende doeleinden, dan is de Knikmops 130  een goede keuze voor jouw bedrijf. Deze minishovel weegt 1450 kg en kan gemakkelijk op een aanhanger worden vervoerd. Met een hefkracht van 875 kg is de Knikmops 130 de sterkste in zijn klasse en is hij perfect voor klussen zoals grond- en tuinwerken en het aanleggen van klinkers. De aparte hydrostatische aandrijving per wiel zorgt ervoor dat deze robuuste machine snel en wendbaar blijft op elk terrein. De bestuurder heeft altijd een perfect overzicht dankzij de goede ergonomie en de extreem krachtige Kubota V1505 motor zorgt ervoor dat deze minishovel tientallen jaren meegaat zonder prestatieverlies.

Diverse opties

Met de vele verschillende opties die beschikbaar zijn op de Knikmops 130, kan deze minishovel volledig worden aangepast aan jouw behoeften. Kortom, de Knikmops 130 is dankzij zijn vele aanbouwdelen en extra opties een erg functionele en uitstekende keuze als je op zoek bent naar een nieuwe grondwerk machine voor jouw bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *