lederhose

Redenen om een oktoberfest te organiseren

Het organiseren van een Oktober is een garantie voor gezelligheid. Mocht je je afvragen of een Oktoberfest wel geschikt is voor jou en je vriendengroep, dan kun je gerust zijn. Een Oktoberfest heeft voor iedereen wat en zal niemand teleurstellen. Het organiseren van een Oktoberfest heeft dan ook verschillende voordelen.

Lederhosen zijn onmisbaar

Bij een Oktoberfest horen natuurlijk Lederhosen. Ga je zelf een Oktoberfeest organiseren? Dan is de dresscode natuurlijk traditionele Tiroler kleding. Elke man zal zich in lederhosen moeten hijsen. Terwijl dames een dirdnl dragen. Zoek jij oktoberfest kleding? In de webshop van Lederhosenwinkel vind je een uitgebreid assortiment Tiroler kleding, waaronder (uiteraard) lederhosen en dirndls!

Een feestje organiseren bij jou thuis 

Ten eerste is het organiseren van een feestje altijd leuk. Veel mensen maakt het helemaal niet uit wat voor feestje het is, al het maar garant staat voor gezelligheid. Een ander pluspunt van het Oktoberfest is dat mensen verkleed mogen. Ondanks dat niet iedereen van verkleden houdt zullen er een hoop mensen zijn die zich graag verkleden voor een feestje. Dit geldt ook zeker voor Nederlanders. Zij houden vaak wel van een verkleedfeestje of een themafeestje. 

Het oktoberfest

Een ander voordeel van een Oktoberfest is dat je deze overal kunt geven. Je hoeft niet naar een speciale plek om het feest te kunnen houden. In de zomer kun je met lekker weer kiezen voor een mooi grasveld waar je lange tafels neerzet. Wil je toch zeker weten dat je geen last krijgt van slecht weer? Dan kun je tenten en overdekkingen plaatsen, zodat iedereen gedurende het hele feest droog kan blijven staan. Dit biedt natuurlijk ook een voordeel voor de muziekinstallatie. Het zou zonde zijn als deze natregent en hierdoor stuk gaat. In de winter kun je ervoor kiezen om het Oktoberfest in een zaal of ergens anders binnen te organiseren, omdat je op deze manier geen last hebt van de kou of het slechte weer. 

Het laatste voordeel is dat je jezelf helemaal kunt uitleven als het gaat om decoratie tijdens het feestje. Wat is leuker dan het helemaal kunnen inrichten van de schuur in Duits Oktoberfest thema. Themafeestjes zorgen sowieso vaak voor dat beetje extra gezelligheid en het Oktoberfest is hier geen uitzondering op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *