Relaties bereiken met een muziekkaart

Relaties bereiken met een muziekkaart

Je wilt je relaties goed bereiken, maar weet niet helemaal hoe. Heb je al eens aan een kaart met muziek gedacht? Het is namelijk een fantastische methode om anderen te bereiken. Zo kan je jouw relaties een uitnodiging of boodschap sturen in een muziekkaart. Een kaart waar geluid uitkomt is een unieke kaart omdat je hier iemand goed mee bereikt. 

Je kent de muziekkaarten vast wel van verjaardagskaarten met een liedje er in. Maar zo’n kaart wil je uiteraard niet sturen naar een zakenrelatie. Gelukkig kan je bij Locomail gewoon jouw eigen boodschap of uitnodiging versturen aan jouw zakenrelaties doormiddel van een muziekkaart. Je neemt ze al af vanaf 20 stuks. Zo wordt jouw boodschap of uitnodiging heel origineel geformuleerd. Welke boodschap jij ook hebt voor je relaties? Overkomen dat zal het! 

Hoe werkt een muziekkaart?

Wanneer de kaart geopend wordt, zal er een audiobestand geactiveerd worden. Zo weet je zeker dat jouw relaties de boodschap ook goed zullen ontvangen. En denk niet dat ze de muziekkaarten maar een enkele keer open slaan, de ontvanger zal zo enthousiast zijn en de kaart meerde malen openen. Hierdoor zal je relatie meerdere malen met jouw bedrijf in aanmerking komen. De kaart zal door andere bekeken worden en een hele fijne bijkomstigheid: de naamsbekendheid van jouw bedrijf zal groeien. Je bent weer in beeld!

Hoe zet je zo’n muziekkaart in om relaties te bereiken?

Natuurlijk is het helemaal aan jou, want het doel is achter de te versturen muziekkaart. Zo kan jij bijvoorbeeld zelf een ingesproken bericht met geluid aanleveren waar dan 1 fragment van gemaakt wordt. Het is fantastisch om relaties te bereiken voor een borrel met bijvoorbeeld kerst of voor de zomervakantie, maar denk ook aan je werknemers. Zo’n uitnodiging ontvangen voor een bedrijfsfeestje is natuurlijk fantastisch! Als de uitnodiging al zo tof is, hoe gaaf word het feest zelf dan wel niet? Je personeel zal er veelvuldig over kletsen en het delen met vrienden, kennissen en familie. Mond tot mond reclame doet het voor je!

Je relaties bereiken op een originele manier

Je relaties bereiken op een originele manier doe je dan ook zeker met een muziekkaart. Heb jij een idee, maar weet je niet helemaal hoe je dat moet uitvoeren? Gelukkig helpt Locomail je daar graag bij zodat relaties bereiken ontzettend makkelijk voor jou word! 

We wensen je alvast veel voorpret en geniet van het verzenden van de muziekkaarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *