Spelletjesavond

Spelletjesavond? Dit zijn de leukste spellen om te spelen met vriendinnen!

Nu alles weer mag is het tijd om eindelijk weer in het echt een spelletjesavond te organiseren met vriendinnen. Maar ben jij in de tussentijd vergeten welke spelletjes leuk zijn om te spelen? Of ben jij op zoek naar inspiratie zoals Qwixx qua leuke spelletjes? Dan ben jij op de goede plek beland aan de hand van deze blog. Je leert hier namelijk welke spellen het leukste zijn om te spelen met vriendinnen. Zo beleef je gegarandeerd een hilarische spelletjes avond om nooit meer te vergeten.

30 Seconds

Als eerste is er 30 seconds. Dit is hét spel om te spelen met je vriendinnen. In het spel vorm je samen teams en wordt je kennis op de vroeg gesteld. Je moet vijf termen beschrijven binnen 30 seconden. Als jij alle vijf succesvol beschrijft, krijg je veel punten en win je uiteindelijk het spel. Dit spelletje zorgt er al jaren voor dat de avond leuk wordt met je vriendinnen.

What Do You Meme?

Ten tweede is er What Do You Meme. Dit is een meer recentelijk spel gebaseerd op internetmemes. De bedoeling van het spel is om een foto te combineren met een memetekst die ze hebben in de vorm van een kaartje. Elke ronde is een ander persoon de jury, en deze geeft punten aan degene die het grappigst is. Degene die de meeste punten heeft verzameld is de koningin van de memes en wint het spel.

Monopoly voor Millennials

Tot slot is er Monopoly voor Millenials. Dit spel is een twist op de normale versie van Monopoly. In plaats van geld verdienen en verzamelen, draait het in dit spel juist om het verzamelen van ervaringen. Dit is namelijk precies wat de meeste millennials als filosofie hebben. Degene die de meest ervaring heeft verzameld, wint. Op plekken als Koning Bordspel kun je snel dit spel in huis halen en meteen gaan spelen met je vriendinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *