Tips voor geslaagde speeddating avond

Met slechts een paar minuten om een blijvende indruk te kunnen maken en een potentieel levenslange verbinding te vormen, heeft iedereen alle speed dating tips nodig die ze kunnen krijgen. Sinds 1999, toen Rabbi Yaacov Deyo traditioneel Joodse, singles evenementen omvormde tot moderne speed dating, zijn deze snelle ontmoetingen iets van een legende geworden in de dating wereld. Toch heeft online speed dating geholpen om de praktijk in leven te houden in een steeds virtuelere wereld, en deze tips moeten je helpen om te winnen in welk bliksem-ronde gesprek je jezelf ook in begeeft.

Wat is Speed Dating precies?

Speed dating is in de afgelopen decennia geëvolueerd tot een synoniem voor zowel eerlijkheid als humor. Van fictieve speed dating hijinks tot de koppels die daadwerkelijk een leven samen na het ontmoeten van elkaar door middel van speed dating, is de mythos van speed dating gekomen om een veel groter idee dan alleen de korte gesprekken die daadwerkelijk deel uitmaken van het evenement vertegenwoordigen. Simpel, degenen die gaan speed dating over het algemeen bij te wonen, omdat ze op zoek zijn naar een serieuze relatie en willen overslaan voorbij de onhandige eerste paar data waar koppels tijd doorbrengen kwellende over de vraag of ze komen op te sterk of niet onthullend genoeg. Speed dating gaat over het snijden naar de achtervolging, maar je wilt niet te snijden hoeken als het gaat om het uitzoeken van de perfecte manieren om een persoon verslaafd te houden.

Speed Dating Tips

Hier zijn tien verschillende speed dating tips om u te helpen deskundig navigeren uw volgende ronde van rapid fire meet-ups.

1. Kies de juiste outfit

Eerste indrukken worden misschien overschat, maar als het op speed dating aankomt, zijn ze ongelooflijk belangrijk omdat je maar een paar minuten met elke persoon krijgt. Daarom wil je er zeker van zijn dat je kleding en accessoires kiest waarin jij je het prettigst voelt en waarvan je denkt dat het jouw persoonlijke gevoel voor stijl uitstraalt. Op deze manier krijgen je dates meteen een voorproefje van wie je bent als ze je voor het eerst zien.

2. Wees eerlijk

Je kunt in de verleiding komen om te overdrijven over verhalen uit je leven om jezelf interessanter te laten klinken; het is begrijpelijk dat je iemands aandacht wilt trekken binnen de eerste 30 seconden dat je hem of haar kent. Echter, opzettelijk verzinnen aspecten van jezelf is niet van plan om een groot precedent voor eventuele toekomstige data als je moet proberen om de leugen in leven te houden, dus, zorg ervoor dat je de waarheid over alle prachtige dingen die je, je maakt.

Tip: Speeddaten Utrecht

3. Kom voorbereid

Voorbereiding voor een speed date kan je het gevoel alsof je studeren voor een examen, maar het is belangrijk om uw ‘greatest hits’ op de voorgrond van je geest. Aangezien je maar een paar minuten met elke persoon krijgt, wil je komen met je beste verhalen en eigenaardigheden in de aanslag. Op die manier spendeer je niet de helft van de tijd aan het sputteren door het eerste antwoord dat in je opkomt.

4. Probeer niet de vakjes aan te vinken

Veel mensen worden aangetrokken tot speed dating omdat ze op zoek zijn naar een meer duurzame verbinding, maar met deze intentie om zich te vestigen en het vinden van de ‘perfecte’ partner kan het verlangen komen om te wachten op een persoon die ‘checkt’ al uw dozen. Helaas kun je een date gemakkelijk saboteren door er met deze intentie in te gaan, dus het is het beste om te wachten met het stellen van de harde berekenbare vragen totdat je elkaar meer dan tien minuten kent.

5. Oefening baart kunst

Als u nerveus bent over het leggen van contacten met nieuwe mensen, is een gemakkelijke manier om die kriebels weg te nemen, oefenen. Zoek een vriend of geliefde die een paar eenvoudige vragen met u kan doornemen zodat u uw antwoorden kunt oefenen; zodra u zich zeker voelt in uw antwoorden, zou u zich minder angstig moeten voelen over de mogelijkheid om buiten het boekje te gaan.

Tip: Speeddaten Rotterdam

6. Heb een winnende haak

Je zal niet de eerste zijn om elk gesprek te beginnen tijdens een ronde van speed-dating, maar de kans is groot dat je er minstens één zal moeten beginnen. Dus, moet je klaar te komen met een interessante vraag of grappig verhaal om onmiddellijk te lanceren in. Het doel van het haakje is om ervoor te zorgen dat het gesprek begint met een knal; op die manier zul je nog lang worden herinnerd nadat je tijd om is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *