extensions

Uit welke extensions kun je kiezen?

Natuurlijke schoonheid is altijd al in de mode geweest en extensions kunnen je helpen om die extra flair aan je uiterlijk toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een dramatische make-over of gewoon wat extra volume en lengte wilt toevoegen aan je haar, er is een extension voor elk type en elke stijl. In dit artikel zullen we de verschillende soorten extensions bespreken en hoe ze werken.

Clip-in extensions

Clip-in extensions zijn een van de meest populaire en betaalbare opties. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen en vereisen geen speciale tools. Clip-in extensions bestaan uit verschillende delen die aan je natuurlijke haar worden bevestigd met kleine clips. Dit type extension is ideaal als je af en toe wat extra lengte en volume wilt toevoegen voor speciale gelegenheden.

Tape-in extensions

Tape-in extensions zijn een semi-permanente optie die enkele maanden kan blijven zitten. Dit type extension bestaat uit kleine stukjes haar die met een kleverige tape aan je natuurlijke haar worden bevestigd. Tape-in extensions zijn populair omdat ze een natuurlijke uitstraling hebben en minder schadelijk zijn voor je haar dan sommige andere opties.

Weave extensions

Weave extensions zijn een zeer populaire optie voor mensen met afrohaar. Dit type extension wordt ook wel aangeduid als “cornrows” en bestaat uit het weven van synthetische of natuurlijke haarstrengen in je eigen haar. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de weave goed is aangebracht om schade aan je natuurlijke haar te voorkomen.

Micro-ring extensions

Micro-ring extensions zijn vergelijkbaar met clip-in extensions, maar in plaats van clips worden kleine ringetjes gebruikt om de extensions aan je natuurlijke haar vast te maken. Dit type extension blijft enkele maanden zitten en kan worden aangepast om ervoor te zorgen dat het er natuurlijk uitziet.

Keratine extensions

Keratine extensions zijn een van de duurste opties, maar ze bieden ook de meest natuurlijke look. Dit type extension bestaat uit strengen haar die met behulp van een keratine lijm aan je natuurlijke haar worden bevestigd. Keratine extensions blijven enkele maanden zitten en vereisen weinig onderhoud. Welk type extension je ook kiest, het is belangrijk om te onthouden dat je ze goed moet verzorgen om ervoor te zorgen dat ze er goed uitzien en dat je natuurlijke haar niet beschadigd raakt. Vermijd het gebruik van te veel warmte op je extensions en borstel ze voorzichtig om klitten te voorkomen. Kortom, extensions zijn een fantastische manier om je haar te transformeren en je uiterlijk te verbeteren. Er zijn verschillende soorten extensions beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Voordat je besluit welke extensions het beste bij je passen, is het belangrijk om een professionele stylist te raadplegen om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt en de beste verzorging krijgt voor je nieuwe look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *