Decalu kozijnen

Voordelen van Decalu kozijnen

Is jouw woning toe aan nieuwe kozijnen? Dan weet je als geen ander dat er tegenwoordig veel verschillende kozijnen zijn. Hierbij kan je denken aan hout, aluminium of kunststof kozijnen. Welke variant je kiest, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast is het zelfs mogelijk om kozijnen in verschillende maten en kleuren te krijgen. Hiermee weet je zeker dat er altijd een passend kozijn is voor jouw woning. Maar wist je dat er inmiddels ook een nieuwe soort aluminium kozijn is? Dit zijn de Decalu kozijnen. In deze blog vertellen wij je graag wat de voordelen hiervan zijn.  

Wat zijn Decalu kozijnen? 

Allereerst is het belangrijk om te weten wat Decalu kozijnen nou precies zijn. Dit is niets meer dan een kozijn dat speciaal is ontwikkeld volgens de gepatenteerde technologie van Deceunick. Deze technologie staat bekend om de minimale Uw-waarde. Dit laatste staat voor de isolatiewaarde van het glas en de kozijn. Hierbij geldt dat hoe lager de waarde is, des te beter het kozijn isoleert. Bij de Decalu kozijnen ben je verzekerd van een minimale Uw-waarde. Hierdoor weet je nu dat dit kozijn ontzettend goed isoleert. Combineer deze kozijnen eens met een betaalbare kunststof voordeur voor een nog betere isolering. Hiermee weet je zeker dat de warmte binnenblijft en de stookkosten laag blijven! 

Alle voordelen op een rij 

De Decalu kozijnen van HEPRO zijn een echte topper op het gebied van isoleren. Alle warme lucht blijft langer hangen, waardoor je het minder snel koud zult hebben. Toch zijn er veel meer voordelen van de Decalu kozijnen te onderscheiden. Om het overzichtelijk te houden, volgen hieronder alle pluspunten op een rijtje. Zo kan jij in een oogopslag zien of deze kozijnen de perfecte match zijn voor jouw woning.  

  • De Decalu kozijnen zijn slanker dankzij een verborgen afwatering in het kaderprofiel. 
  • Deze kozijnen zijn gemakkelijker te monteren dankzij optimalisatie van de glaslatten. 
  • Zijn gemakkelijk te combineren met kunststof kozijnen. 
  • Decalu kozijnen zijn geheel onderhoudsvriendelijk, kleurvast en weerbestendig. 
  • Zijn gemakkelijk te reinigen met een sopje. 
  • Deze kozijnen zijn ook nog eens 100% recyclebaar.  

Zoals je kunt lezen zijn er veel voordelen te onderscheiden bij Decalu kozijnen. Het belangrijkste van allemaal is misschien nog wel dat deze kozijnen geheel onderhoudsvriendelijk zijn. Je hoeft dus niet regelmatig de verfkwast te pakken om ze weer te laten stralen. Het enige wat je hiervoor moet doen is de Decalu kozijnen schoon te maken met een sopje. En zelfs dit is niet iedere maand nodig! Deze innovatieve kozijnen zijn ideaal voor iedereen die eens iets moderner wil hebben. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *