parkeerbeugel installeren

Waarom een parkeerbeugel installeren een goed idee is

Een parkeerbeugel gebruiken we om een eigen parkeerplek mee af te grenzen. Ze zijn veelal gemaakt van metaal of kunststof en kunnen handmatig of automatisch omhoog gezet worden. Door gebruik te maken van een parkeerbeugels zorg je ervoor dat een gehuurde of privé parkeerplek afgesloten wordt. Zo kan een onbekende niet jouw privé parkeerplek gebruiken voor zijn auto. Wel zo prettig toch?! Graag vertellen we je meer over de voordelen van een parkeerbeugel in dit artikel.

Een parkeerbeugel biedt veiligheid

Een parkeerbeugel kan bijdragen om de veiligheid rondom jouw parkeerplek te vergroten. Wist je dat er best nog wat ongelukjes gebeuren terwijl auto’s geparkeerd staan? Hoewel het om blikschade aan de auto gaat, is het zonde en kan het flink wat kosten met zich meebrengen.

Gelukkig zijn er allerlei verschillende parkeerbeugels te verkrijgen. Zo zijn er parkeerbeugels met reflecterende plekken, zodat ze ook in het donker goed zichtbaar zijn. Maar ze zijn ook te verkrijgen met stootdempers. Mocht je dan een klein botsinkje krijgen, dan is de schade gelukkig minimaal. Daarnaast nemen deze beugels hun oorspronkelijke vorm weer zo veel mogelijk aan.  Ga je voor een automatische parkeerbeugel of juist een handmatig verstelbare parkeerbeugel?

Wanneer je een parkeerbeugel plaatst, kunnen schadegevallen en ongelukjes worden voorkomen rondom jouw parkeerplek. Dit scheelt je veel gedoe en geld.

Een parkeerbeugel kan dus bijdragen aan de veiligheid rondom jouw parkeerplaats, maar met een parkeerbeugel kan je ook jouw privéterrein begrenzen. Door het plaatsen van een parkeerbeugel kunnen anderen namelijk niet meer hun voertuig op jouw plek parkeren. Ze zijn dus ook erg goed te gebruiken om foutparkeerders aan te pakken en jou ervan te verzekeren dat jij altijd een parkeerplek voor de deur van je huis hebt.

Verschillende soorten uitvoeringen

Wanneer je een parkeerbeugel wilt aanschaffen zal je ook wensen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een automatische parkeerbeugel, maar ook voor een handmatige parkeerbeugel. Ga je voor een onderhoudsarm model van kunststof of toch liever voor een RVS exemplaar?

Doordat parkeerbeugels er in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn, kun je voor zowel binnen in de garage als buiten op de parkeerplaats gebruiken. Ook de verankering van de beugel bestaat uit diverse mogelijkheden en wat dacht je van de beveiliging? Ga je voor reflecterende vlakken, stootblokken of automatische vergrendeling van jouw parkeerbeugel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *