COREtec

Wel eens gehoord van COREtec?

Als je tegenwoordig kijkt wat voor vloeren er allemaal te krijgen zijn, dan kun je je ogen uitkijken. Vrijwel alles dat te bedenken is, is ook te krijgen. Het kan daarom zo zijn dat je niet van alle vloeren precies weet wat het is. Dit kan bijvoorbeeld ook het geval zijn met COREtec. Deze naam heb je misschien wel eens gehoord, maar de kans is ook zeker aanwezig dat dit je helemaal niets zegt. Zeker in het laatste geval kan het dan geen slecht idee zijn om eens kennis te maken met COREtec. 

Bang voor krassen op je vloer?

Een van de zaken waar je je als woningeigenaar zorgen over kunt maken, is hoe je je vloer echt mooi kunt houden. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en de kans is dan ook groot dat je vloer op een gegeven moment wel een beschadiging op zal lopen. Het is daarom erg fijn om voor een vloer te kiezen die echt wel tegen een stootje kan en erg krasvrij is. Zelfs als er dan iets gebeurt dat eventueel voor beschadigingen zou kunnen zorgen, dan hoeft dat nog niet ook echt tot beschadigingen aan je vloer te leiden. Dit is dan dus ook zeker het geval met de vloeren van COREtec.

Stille vloer van COREtec

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je graag een vloer zou willen hebben die net wat stiller is dan je gewend bent van laminaat bijvoorbeeld. De een ergert zich hier een stuk meer aan dan de ander, maar als je vloer een heleboel geluid maakt als iemand erop loopt, kan dit best vervelend zijn. In dat geval is een geluiddempende vloer zeker geen slecht idee. Ook dan kun je gerust bij COREtec terecht voor een mooie vloer. Deze vloeren zijn namelijk gemaakt met een onderlaag van kurk, waardoor dit het geluid enorm dempt.

COREtec is watervast

Daarnaast kan het zo zijn dat je graag een vloer wil laten leggen in een kamer waar het nog wel eens een beetje nat kan zijn. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de badkamer, de keuken en het toilet. In dat geval wil je natuurlijk wel een vloer laten leggen die tegen die vochtigheid kan. Een vloer die daar namelijk niet tegen kan, kan krom komen te staan en dat is natuurlijk zeker niet de bedoeling. Daarom zijn de vloeren van COREtec ook erg goed bestand tegen water en vochtigheid.

Vloer bestaat uit 4 lagen

Als je dus op zoek bent naar PVC vloeren van topkwaliteit die jouw woning echt een nieuwe uitstraling kunnen geven, dan ben je bij COREtec aan het juiste adres. Deze vloeren bestaan uit 4 lagen voor optimale stabiliteit en met de onderlaag van kurk wordt dus onder andere geluid gedempt. Dit betekent dat je echt optimaal van je woning kunt gaan genieten. Bekijk dus zeker eens welke vloeren van COREtec bij jou in je woning gelegd kunnen worden. Je kunt er overigens ook voor kiezen om deze vloeren zelf te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *