Woonadvies thuis 3 redenen om een stylist in te schakelen

Woonadvies thuis: 3 redenen om een stylist in te schakelen

Vind jij het moeilijk om je huis op een leuke manier in te richten? Of zou je graag wat creatiever zijn maar vind je het lastig om knopen door te hakken betreft de styling? Dan kun je natuurlijk altijd een stylist inschakelen voor een woonadvies thuis. Deze denkt actief met je mee om jouw woonwensen zo goed mogelijk te realiseren, en zal waarschijnlijk ook ideeën aankaarten waar je zelf nog niet aan gedacht had. Er zijn 3 redenen waarom jij absoluut een woonadvies thuis moet aanvragen, of je dat nu doet bij een stylist die je betaalt of via het gratis advies van de winkel De Ruijtermeubel.

Een stylist denkt heel creatief met je mee

De meeste mensen vinden het heel moeilijk om hun huis op een originele en creatieve manier in te richten. Daarom is het ook zo leuk om een stylist in te schakelen. Deze kan op creatieve manier met je meedenken, en met oplossingen komen waar je zelf nooit op was gekomen. Deze stylist heeft verstand van kleurenschema’s en weet bovendien precies hoe groot de meubels mogen zijn in de ruimte waar je ze wilt plaatsen. Misschien raad diegene je wel aan om een lange rechte bank te kopen in plaats van de door jou gewenste hoekbank, maar dan met een leuke hocker of poef ervoor. Dit ziet er in veel gevallen veel leuker uit, en je bent flexibeler doordat je die poef kunt verplaatsen. Zo heb je meer zitplekken wanneer je die nodig hebt. Ook op het gebied van kleden zul je in een woonadvies thuis natuurlijk originelere opties aangekaart krijgen dan die je zelf zou durven bedenken. Een kleed kan de ruimte echt maken of breken, en is dus heel erg belangrijk voor de sfeer. Als jij best een opvallend design wilt maar je weet echt niet wat voor iets, dan zou je zeker een woonadvies thuis moeten aanvragen. Een stylist helpt je graag verder.

Bij een woonadvies thuis hoort ook een lichtplan

Verlichting is voor de meeste mensen ontzettend moeilijk om uit te zoeken. Er zijn waanzinnig veel opties, en ze vinden het moeilijk inschatten wat voor lampen mooi passen in de betreffende ruimte. Dat is de tweede reden waarom het zo slim is om een woonadvies thuis aan te vragen. Een gediplomeerde interieurstylist weet immers alles van verlichting, en kan een lichtplan op maat maken op basis van de plattegrond en indeling van jouw huis. Je kunt dan zelf doorgeven hoe je de ruimte wilt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een fellere lamp boven de tafel of een dimmer? Wil je een fijn leeshoekje of gewoon mooie sfeerverlichting aan het plafond? Alles is mogelijk, en die stylist vertelt je graag welke opties daarvoor geschikt zijn.

De allerbeste basis meubels voor jouw interieur

Wat jouw stijl ook is, de kans is groot dat je de meubels als een soort basis wilt gebruiken. Deze kun je vervolgens elke keer anders stylen als je daar zin in hebt. Een stylist kan je met een woonadvies thuis helpen bij het uitzoeken van deze basis, waardoor je er werkelijk alle kanten mee op kunt. Je krijgt dan een basic interieur waar je echt alle kanten op kunt, super handig! Of maak gebruik van het gratis interieuradvies van De Ruijtermeubel.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *