Zo vermaak je je op een regenachtige dag

Het is natuurlijk altijd leuk om met je gezin op pad te gaan, maar het kan zomaar eens zo zijn dat het weer het niet altijd toelaat. Op deze momenten zul je dus een ander plan moeten trekken. Het afwachten tot het droog wordt zit er namelijk niet altijd in, en als je echt iets wilt gaan doen moet je de stoute schoenen aantrekken en het gewoon gaan doen. Voor inspiratie kun je websites zoals Thefeaturemedia goed gebruiken, maar om het je gemakkelijk te maken hebben wij een paar ideeën en tips voor je op een rijtje gezet. Zo ben je er van verzekerd dat je je niet zult gaan vervelen op deze dagen!

Het bezoeken van een Fortnite event met de kids

Een van de plekken waar je je kinderen wellicht heel gelukkig mee kan maken is het bezoeken van een van de vele Fortnite events. Dit zijn events waarbij alles volledig in het thema staat van dit populaire computerspel: denk hierbij aan kostuums, drankjes, en ga zo maar door. Deze events worden niet alleen gehouden voor de gezelligheid, maar hier worden ook wedstrijden gespeeld. Zo heb je een regionale, nationale en zelfs wereldwijde competitie als het gaat om Fortnite. Dit is dus een echt spektakel om te bezoeken! Zeker wanneer jouw kinderen – of jijzelf – een groot fan zijn van Fortnite is dit een echte must om te bezoeken. Hier sta je dus niet alleen lekker droog, maar is het ook nog eens erg gezellig.

Een spel maken van vliegtuigen volgen 

Zeker wanneer je wat dichter bij vliegvelden woont is het een leuk uitje om eens met je kinderen te gaan vliegtuigen volgen. Hierbij kunnen jullie voorafgaand uitzoeken welke vluchten er op welk tijdstip gaan, om vervolgens uit het raam met een verrekijker te kijken of dit echt zo is. Wanneer je het helemaal een spelletje wilt maken, kun je er ook voor kiezen om dit andersom te doen. Kijk dus eerst naar de lucht welke vliegtuigen er rondvliegen, en probeer vervolgens te raden welke vlucht dat precies was. Zo zul je merken dat je je tijd toch nog een beetje nuttig besteed, en het kan uiteindelijk een erg leuk spel zijn om met je kinderen te spelen! Je kunt je achteraf haast detective noemen.

Het doen van een stedenbezoek in de regen

Daarnaast is een regenachtige dag de perfecte dag om eens een goed stedenbezoek te doen. Het kan namelijk zo zijn dat het bij jou in de stad slecht weer is, terwijl in een andere stad de zon hard aan het schijnen is. Zelfs wanneer het wel een beetje spettert in een andere stad is dit de perfecte tijd om de stad te onderzoeken. Het zal namelijk onwijs rustig zijn, waardoor je geen last hebt van andere mensen die dezelfde attractie of museum als jou willen bezoeken. Sfeervolle pleinen en binnenplaatsen zullen dus vrijwel leeg staan, waardoor dit de kans voor jou is om deze eens goed te onderzoeken. Hierdoor weet je zeker dat je de stad op de beste manier onderzoekt. Om even lekker op te warmen kun je in een knus straatje een cappuccino bestellen, waardoor jouw lunch gelijk een stuk gezelliger wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *