Hoe gaat een haartransplantatie Turkije in zijn werking?

Een haartransplantatie Turkije is zeer populair geworden de afgelopen jaren. Bekende Nederlanders, bekende buitenlanders, de normale mens; ze zijn allemaal afgereisd naar het zuiden voor een haartransplantatie Turkije. Jij wil dit misschien ook wel als je onzeker bent over het feit dat je kaal begint te worden. Hier lees je precies wat je moet weten over de haartransplantatie. Wij nemen je stapje voor stapje mee in het proces, wees voorbereid om alle informatie in je op te nemen!

De reis naar je haartransplantatie Turkije

Allereerst zul je naar Turkije moeten afreizen voor je haartransplantatie Turkije, dat is geen wonder. Dit dien je al een tijdje van tevoren te doen, ongeveer een paar dagen. Het is ook afhankelijk van wat de arts je aanraadt. Misschien wil je eerst wel eens kennis maken met je arts, dan is het verstandig om het eerder te doen, nog voordat je de haartransplantatie Turkije hebt ‘geboekt’. Als je een aantal dagen van tevoren naar Turkije gaat, zorg er dan voor dat alles goed is geregeld. Zo voorkom je stress en dat wil je niet vlak voor je haartransplantatie Turkije. Het is aan te raden eens lekker te ontspannen in de voorgaande dagen. Nee, even geen alcohol en sigaretten. Wel lekker eten, zonnen en naar een spa of iets dergelijks.

Eerste stap in de procedure

De ingreep vindt meestal plaats in de spreekkamer van de arts. Eerst maakt de chirurg je hoofdhuid schoon en spuit hij medicijnen in om de achterkant van je hoofd te verdoven. je arts zal een van de twee methoden voor de transplantatie kiezen: folliculaire unit strip chirurgie (FUSS) of folliculaire unit extractie (FUE). Deze methode wordt van tevoren natuurlijk met je besproken. Stel hier goed een veel vragen over zodat je weet waar je aan toe bent. Met FUSS verwijdert de chirurg een strook huid van 15 tot 25 centimeter van de achterkant van je hoofd. Hij legt deze opzij en naait de hoofdhuid dicht. Dit gebied wordt onmiddellijk verborgen door het haar eromheen.

Afwerking

Vervolgens verdeelt het team van de arts de strook verwijderde hoofdhuid in 500 tot 2000 kleine stukjes, elk met een individuele haar of slechts een paar haren. Het aantal en type deeltjes dat je krijgt, hangt af van je haartype, kwaliteit, kleur en de grootte van het gebied waar je de transplantatie krijgt. Als er gekozen is voor de FUE procedure, scheert de arts de achterkant van je hoofdhuid. Van daaruit verwijdert de arts één voor één de haarwortels. Het gebied geneest en naderhand zijn er enkel kleine puntjes zichtbaar die bedekt worden door het haar.

Na de haartransplantatie Turkije

Daarna zijn beide vormen van haartransplantatie hetzelfde. Nadat de deeltjes zijn voorbereid, reinigt en verdooft de chirurg het gebied waar het haar moet komen, maakt gaatjes of gleufjes met een scalpel of naald, en plaatst elke graft voorzichtig in een van de gaatjes. Waarschijnlijk krijgt hij of zij ook hulp van andere teamleden om de grafts te plaatsen. Ook zal de arts, nadat alles heeft plaatsgevonden, je tips en een schema meegeven om het herstel en resultaat van de haartransplantatie Turkije zo goed mogelijk te laten verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *