Wil jij voor je puppy een verzekering?

Wanneer je kiest om een puppy te nemen in het gezin kan je als baasje ervoor kiezen om je pup te verzekeren. Je komt dan in elk geval niet voor een grote verrassing te staan als er onverwachts wat met je pup is. Uiteraard is er de mogelijkheid om zelf het pakket samen te stellen.

Waarom zou je kiezen voor Petsecur?

Als je op de site van pet secur komt wil je natuurlijk ook weten waarom je voor Pet Secur zou kiezen wanneer je een puppy verzekering gaat afsluiten. Er zijn een aantal redenen waarom je juist die keuze zou maken:

●       Onderlinge waarborg: Bij Petsecur is het belangrijker dat zowel het baasje als dier goed verzekerd zijn. Winst maken is niet belangrijk. De risico’s worden met alle baasjes gedeeld en dat is ook hoe de premie gezien wordt.

●       De werkwijze van Pet Secur: We zien de baas die de puppy verzekering heeft afgesloten. Er is ook altijd hulp wanneer dit nodig is op de momenten dat het moet.

●       Petsecur is anders dan anderen: Ze zijn geen financieel concern maar zijn er voor de puppy en zijn baasje. Daar horen ook de beste tarieven bij.

Door de beste voorwaarden kom je dus niet zomaar even voor een verrassing te staan na een onverwachts bezoek aan een dierenarts met je puppy.

Voordelen van een puppy verzekering

Wanneer je bij Pet Secur de puppy verzekering afsluit dan weet je zeker dat je pup goed verzekerd is. De dekking voor de puppy verzekering kan je zelf kiezen waardoor je ook weet wat je maandelijks moet gaan betalen. Zo houd je de kosten zelf in de hand en verrassingen komen dan ook weinig voor.

Hoe kan je de puppy verzekering afsluiten

Als je op de site van petsecur.nl bent kan je eenvoudig een verzekering afsluiten. Door te kiezen voor de hond heb je al de eerste stap genomen. Dan zijn er nog een aantal gegevens nodig van je pup en natuurlijk ook van jezelf omdat jij de verantwoordelijke bent. Dit is ook om de acceptatie en bedenktijd gedekt te hebben tegen zorgkosten die er voor je pup komen. Daarna kan je zelf het pakket samenstellen wat past bij jou en de pup. Er zit altijd een pakket bij wat goed past bij jou unieke pup. Jij bepaalt dat dus helemaal zelf.

Je hebt ook de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer je de puppy verzekering laat ingaan. Wanneer de aanvraag beoordeeld en geaccepteerd is krijg je automatisch het polisblad waar dan de ingangsdatum van de puppy verzekering in gaat.

Declaratie van de onkosten van je pup

Het declareren van kosten kan je eenvoudig op de site doen. Wanneer je deze hebt ingediend krijg je ook een bericht dat het binnengekomen is en wordt het verwerkt. Declaraties worden zo snel mogelijk uitgekeerd. Wanneer ze boven de vijfhonderd euro zijn dan worden ze met voorrang behandeld.

Je moet wel weten dat je pup gechipt moet zijn wil je iets kunnen declareren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *