Groenovatie Nice Industrieel Design Tripod Vloerlamp Goud Wit

Groenovatie Nice Industrieel Design Tripod Vloerlamp Goud WitLees meer….

Heeft u een nieuwe vloerlamp nodig? Komt u dan snel een kijkje nemen binnen ons assortiment en maak nu kennis met de Nice industrieel design tripod vloerlamp. Het is een hele mooie driepoot staande lamp, bladgoud met wit. Deze lampen zijn geschikt voor alle E27 lampen en ze zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn geschikt voor uw kantoor, de woonkamer en andere plaatsen waar dat u goed licht nodig heeft. De vloerlamp is in de hoogte verstelbaar, wat voor u een groot voordeel en gemak is en zorgt voor nog meer gebruiksmogelijkheden. De industriële lampen zijn een echte trend, dus wanneer u ook met de tijd mee wilt gaan, kiest u dan nu voor de Nice industrieel design tripod vloerlamp. Het is een robuuste lamp, sierlijk gesmeed en erg gewild! Wordt deze lamp ook uw favoriet?
Specificaties industrieel design tripod vloerlamp goud wit
De lampenkap van deze vloerlamp heeft een diameter van 65 cm. De hoogte is 140 cm tot 160 cm. Hij is compleet van metaal gemaakt en kan dus tegen een stootje. U kunt de lamp eenvoudig in hoogte verstellen, in elkaar zetten en vervolgens genieten van veel sfeer, door de lamp gecreëerd. U kunt er ook een snoerdimmer of een vloerdimmer tussen zetten. Deze worden niet meegeleverd. De dimmers zijn wel los te bestellen, wat zeker een aanrader is. Alle tripod vloerlampen geven u recht op twee jaar garantie bij onze webshop.
Online Nice industrieel design tripod vloerlamp bestellen
Een mooie vloerlamp is voor iedere woning een echte aanrader. De vraag is alleen, wat voor lamp zoekt u en hoe groot mag deze zijn? Het is belangrijk dat u zich daar nu in gaat verdiepen en bekijkt wat de mogelijkheden zijn. Bezoekt u daarom nu onze webshop om een goed beeld te krijgen van alles wat wij u bieden. U zult het met ons eens zijn, dat het aanbod zeer fraai is. Kunt u een keuze maken? Wij helpen u daarbij graag als u dat wenst.
Meer over het product
Als u vragen heeft over de Nice industrieel design tripod vloerlamp, dan staan wij voor u klaar om deze te beantwoorden, maar ook voor meer informatie en advies op maat kunt u contact opnemen. Misschien twijfelt u of dat deze vloerlamp in uw interieur past. Ook dan kunt u ons advies vragen, want wij denken graag met u mee. Bij ons kunt u rekenen op goede service, scherpe prijzen en kwaliteit. Wij zorgen er graag voor dat alles goed geregeld wordt. Laat het ons daarom snel horen als wij u van dienst mogen zijn.
Bekijk hier verder de Nice tafellampen, Nice hanglampen en Nice vloerlampen:
– https://www.ledshop-groenovatie.com/Nice-Industrieel-Design-Tripod-Vloerlamp-Goud-Zwart
– https://www.ledshop-groenovatie.com/Nice-Hanglamp-Industrieel-Zwart-Goud-%C3%9850cm
– https://www.ledshop-groenovatie.com/Nice-Hanglamp-Industrieel-Wit-Zilver-%C3%9850cm
– https://www.ledshop-groenovatie.com/Nice-Industrieel-Design-Triple-Vloerlamp-Goud-Zwart
– https://www.ledshop-groenovatie.com/Nice-Industrieel-Design-Tafellamp-Goud-Zwart
– https://www.ledshop-groenovatie.com/Arles-Industrieel-Design-Tafellamp-Goud-Zwart
– https://www.ledshop-groenovatie.com/Arles-Industrieel-Design-Tafellamp-Zilver-Wit
Exclusief E27 lichtbron / lamp. Hier kunt u een bijpassende E27 LED (filament) lamp bij zoeken.
Specificaties
Diameter
65 cm
Hoogte lamp
140 tot 160 cm
Fitting
E27
Materiaal
Metaal
Compatibel met dimmer (dimbaar)
Ja (dimmer niet inbegrepen)
Lichtbron meegeleverd
Nee
Verstelbaar in hoogte
Ja