Sloggi: comfort van de actieve man

Het ondergoedmerk sloggi bestaat al sinds 1979 toen het de eerste slip van extra gekamde katoen gesponnen rond elastische Lycra® introduceerde. Comfort en bewegingsvrijheid stonden toen al hoog in het vaandel bij het ondergoedmerk. Het was echter pas in 1986 toen het eerste mannenmodel werd ontworpen.

Dat betekende gelukkig niet dat comfort en de zachte stoffen die tot dan toe voor de damesslips werden gebruikt niet stoer genoeg zouden zijn. Ook voor mannen bleef comfort en zachtheid één van de belangrijkste eisen in hun ontwerpen. De slips waren zelfs zo comfortabel dat de Italiaans astronaut Paolo Nespoli sloggi’s droeg tijdens zijn STS-120 ruimtemissie in 2007.

Comfortabel chic en duurzaam

Comfortabel chic blijkt een sterk concept. Cijfers uit 2014 liegen er niet om. Sinds 1979 waren er 1,3 miljard exemplaren verkocht en werden er 126 sloggi’s per minuut geproduceerd. Daarbij staat duurzaamheid voorop.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/sloggi-heren-ondergoed

Tijdens het productieproces wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijk textiel en kun je er zeker van zijn dat er geen chemische stoffen in verwerkt worden. Huidvriendelijk dus. Het merk garandeert bovendien dat hun producten vele wasbeurten meegaan en er een leven lang als nieuw uit blijven zien.

De ideale reisgezel

Ook in de zomercampagne voor komend jaar zien we de drang naar comfort en bewegingsvrijheid sterk terug. Het ruige landschap van de Canarische Eilanden met zijn vulkanische rotswanden, woeste rivieren en rotsachtige heuvels fungeert als achtergrond voor de actieve en dynamische man die zich comfortabel en cool voelt dankzij zijn sloggi onderbroek.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed

Innovatieve aanpassingstechnologie zorgt ervoor dat de nieuwe generatie slips niet alleen stijlvol, comfortabel en van uitstekende kwaliteit zijn, maar regelt ook de temperatuur, transporteert vocht en koelt af. Kortom, of je nu naar de ruimte reist of naar de Canarische Eilanden, sloggi is jouw ideale reisgezel en comfort is cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *