poppers kopen

Wat zijn poppers?

Wat zijn poppers eigenlijk? Poppers zijn flesjes met vluchtige vloeistof erin. Ze worden meestal gebruikt tijdens seks. Het geeft je een warm en ongeremd gevoel. Ook de opwinding en de orgasmes worden veel intenser. Doordat ze een ontspannen werking hebben, zijn ze zeer populair tijdens anale seks. Ook de kringspier ontspant waardoor de anale seks veel gemakkelijker gaat. Poppers kopen? op de website van popperskopen.nl zijn veel verschillende varianten aanwezig voor een redelijke prijs.

Zijn poppers gevaarlijk?

Poppers zijn eigenlijk pas gevaarlijk zodra je het gaat inslikken. Dit kan daarom ook levensgevaarlijk zijn. Zodra je een potje met poppers openmaakt zul je al snel van de geur al de effecten gaan merken. Deze effecten zullen verdwijnen naar een paar minuten bij het alleen ruiken van de geur.

Poppers kopen

Poppers worden al verkocht sinds de jaren 60. In de geschiedenis voor het kopen van poppers is er veel veranderd. Vroeger werden poppers nog beschouwt als geneesmiddel waardoor vrije verkoop dus niet mogelijk was. Tegenwoordig vallen ze onder de warenwet, net zo als lachgas. Hierdoor is het dus vrij makkelijk verkrijgbaar op het internet of in seksshops. 

poppers kopen

Risico’s en veiligheid poppers

Poppers zijn in zekere zin niet verslavend, maar let wel op dat je bij overmatig gebruik wel verlangt naar poppers tijdens de seks. Als je het veel gebruikt, kan je seks bijvoorbeeld “minder lekker” gaan ervaren als je het zonder Poppers doet. Poppers zijn leuk en opwindend, maar gebruik het met mate! 

  • Slik poppers nooit in! Dit is levensgevaarlijk.
  • Vloeistof niet aanraken, dit is een bijtende vloeistof.
  • Nooit in combinatie met drugs of erectiemiddelen gebruiken, dit kan ook slechte gevolgen geven.
  • Weghouden bij kinderen, en niet bij open vuur. Deze vloeistof zal net zo snel als benzine opbranden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *