3 manieren om je sterker te voelen

Weerbaar zijn is belangrijk, niet alleen op het werk maar ook in je privéleven. Je staat stevig in je schoenen en je voelt je sterk, niet alleen mentaal maar ook lichamelijk, waardoor je makkelijk voor jezelf opkomt. Wil je je weer sterker voelen, volg dan een weerbaarheidstraining en merk dat je het leven weer met gemak aan kunt.

Vergroot weerbaarheid met bokscoaching

Bokscoaching is een vorm van weerbaarheidstraining waarbij denken en doen door elkaar lopen. Tijdens de oefeningen werk je met je lichaam, waarna je reflecteert op wat je voelde. Hieronder beschrijven we 3 manieren waardoor je je door bokscoaching weer meer weerbaar voelt.

Je vergroot je assertiviteit

Ben je assertief, dan kom je op voor wat belangrijk is voor jou. Je durft te vragen om wat je wilt en hebt de vaardigheden in huis om gehoord te worden. Een van die vaardigheden is geloven in wat je zegt. Je leert te spreken met passie en de juiste lichaamstaal, waardoor je boodschap vele malen krachtiger overkomt op de ander.

Je zet je enthousiasme om in kracht

Als je enthousiast bent, omdat je bijvoorbeeld iets belangrijk vindt, dan geeft deze energie je kracht om te gaan voor wat je wilt. Door jezelf op te zwepen als een sporter en je te bedenken dat je het kunt, ben je echt niet meer te stoppen.

Je maakt jezelf lichamelijk sterk

Ieder mens wil het recht hebben om te zijn wie ze zijn en de ruimte die ze nodig hebben ook durven innemen. Door bokscoaching voel je je fysiek sterker, waardoor je mentaal ook meer weerbaar wordt. Mentale en fysieke weerbaarheid gaan namelijk hand in hand. Dus ben je lichamelijk in balans, dan ben je mentaal ook sterker en heb je het gevoel dat je de wereld makkelijk aankunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *