Wat is het verschil tussen een mobiele abonnement of een prepaid kaart?

Als je een telefoon hebt gekocht, dan kun je kijken voor een simkaart. Je hebt twee verschillende simkaarten. Zo heb je een sim abonnement maar je hebt ook een prepaid simkaart. Tussen deze twee simkaarten zit een groot verschil. Hierom is het van belang dat je goed kijkt naar welke simkaart jij wilt hebben zodat je in de toekomst geen problemen kunt krijgen. 

De maandelijkse kosten

Wanneer je een sim abonnement neemt, dan zal je elke maand achteraf hetzelfde bedrag moeten betalen. Dit bedrag heb je kunnen afsluiten tijdens het bestellen van je simkaart. Op de site kun je kijken hoeveel belminuten je nodig hebt voor de gehele maand. Bij een prepaid kaart, betaal je vooraf. Je kunt dit dan verbruiken totdat je beltegoed op is. Wanneer je beltegoed op is, kun je dit opwaarderen. Het opwaarderen kun je zelf makkelijk online regelen. Ook kun je in winkel je beltegoed opwaarderen. Hierdoor kan je zelf makkelijk je beltegoed opwaarderen. 

Anoniem dus geen registratie

Wanneer je normaal een sim abonnement afsluit, zal je streng gecontroleerd worden. Hierdoor wordt je naam geregistreerd waardoor je in het register komt. Dit is een erg nadeel wanneer je anoniem wilt blijven. Om anoniem te blijven, kun je kijken voor een prepaid simkaart. Dit is een volledige anonieme simkaart waardoor je niet in het register komt. Veel mensen vinden het namelijk niet fijn wanneer ze in het register komen te staan. Als je een prepaid simkaart wilt aanschaffen, dan kun je kijken voor een prepaid simkaart van prepaidsimkaart.net 

Een groot voordeel van een prepaid simkaart

Er zijn vele voordelen van een prepaid simkaart. Zo is een prepaid simkaart erg handig wanneer je je belgedrag zelf in handen wilt houden. Om heel de dag aan de lijn te zitten is namelijk niet verstandig. Wanneer dit wel gebeurd, zal je al snel verslaafd worden aan je eigen telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *