Is jouw tuin klaar voor de zomer?

Zodra de zon zich een keer laat zien, begint het bij zo goed als iedereen wel te kriebelen. Lekker naar buiten, de tuin in, om deze weer zo mooi mogelijk voor de dag te laten komen op de aankomende zomerse dagen en natuurlijk avonden.

Mijn tuin aanpakken, waar begin ik?

Safety first! Heb jij al Grisport veiligheidsschoenen van Devakhandel? Veiligheid gaat immers voor alles! Een mooie tuin is alleen leuk als jij er ook zelf van kunt genieten. Een dagje SEH voor missende tenen zit niemand op te wachten!

Dan de volgende stap, hoe groot wil je gaan dit jaar? Heb je vorig jaar al grote dingen veranderd, dan kun je dit jaar kiezen voor gewoon een opfrissing. Weet je al wat je wil, of zoek je nog inspiratie?

Als eerste, zou je eens op Devakhandel.nl De Tuinwinkel kunnen kijken. Hier kun je namelijk alles vinden voor het onderhoud van jouw tuin. Of je dit nu groots, of klein wil aanpakken.

Een tuin make over, of gewoon het nodige onderhoud?

Als je pas een hele verandering hebt gemaakt in en om jouw tuin, dan kies je er dit jaar vast voor om het een beetje simpel te houden.

Het is ook lang niet altijd nodig om heel moeilijk te denken als het gaat om je tuin. De zomer komt er weer aan dus je wil dat jouw tuin er weer het mooiste bijstaat, het mooiste van de hele straat graag! 

Begin bij het begin, meestal is dat het nodige snoeiwerk.
Als jij al genoeg in je tuin te doen hebt, heb je geen zin om ook nog eens naar de winkel te gaan.
Waarom dan niet gewoon jouw nieuwe felco snoeischaar online bestellen?. Bespaar je de tijd en moeite van naar de winkel gaan, deze tijd kun je dan beter besteden aan het snoeien, toch?!

Mijn tuin, ongedierte en onkruid

Je kent het vast en zeker, heb je net alles klaar, krijg je bezoek van insecten, totaal ongevraagd en bovendien ongewenst! 

Niet alleen torren of rupsen kunnen voor overlast zorgen in jouw tuin en jouw gewassen. Je denkt niet meteen aan langpootmuggen, maar deze zijn ook zeker niet zo gezellig voor jouw tuin. Wat je misschien nog niet wist, is dat, de larven van deze ongewenste bezoekers, Emelten heten. Lees je eens in over emelten bestrijden en reken af met ongenode gasten!

Je kunt ook gewoon organische mest online bestellen. Natuurlijk zijn organische middelen niet schadelijk voor het milieu (of je gewas) wat op zich reden genoeg is, om organisch te gaan. Heb je meer redenen nodig? Als je kiest voor organische mest, kies je voor een biologische ongediertebestrijder. Je beschermt dus niet alleen het milieu, maar ook jouw gewassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *