Waarom zou je een jacuzzi moeten aanschaffen

Een jacuzzi is natuurlijk heerlijk om te hebben. Een luxeproduct waar je na een drukke dag op werk uit kan rusten. Een jacuzzi werkt super ontspannend en stressverlagend. Maar wat zijn nog meer redenen om een jacuzzi aan te schaffen?

1.      Gezondheid

Het klinkt misschien gek, maar hottubs zijn op meerdere manieren erg goed voor het lichaam. Het warme water zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en dat eventuele pijn vermindert. Met de kantoorbanen en het thuiswerken is er bij velen een rugpijn na iedere werkdag. Door een dagelijkse duik in de hottub worden je spieren los gemaakt en is het nog nooit zo makkelijk geweest om te ontspannen.

Daarnaast vinden veel mensen dat weken in een warm bad de pijn van hoofdpijn verlicht, vooral die van spanningshoofdpijn. Als het lichaam zich ontspant, doen de spieren in het hoofd dat ook.

Ook zorgt warm water voor het beter en sneller stromen van het bloed. Het is dan ook niet gek dat de oude Grieken en romeinen al badderden in warm water om hun gezondheid te bevorderen.

2.      Betere stemming

Niet alleen fysiek kun je van de voordelen van een hot tub genieten. Het ontspant namelijk ook mentaal. Het moment dat je het bad instapt daalt je stressniveau.

3.      Leuke activiteit

Je gaat afspreken met vrienden, maar er zijn nog geen plannen. Met een drankje thuis en een jacuzzi hebt kun je je vrienden bij je thuis uitnodigen en gezellig van de jacuzzi genieten! Er zijn jacuzzi’s in alle soorten en maten, zoals een jacuzzi 6 personen of een jacuzzi 4 personen. Je kunt een vaste jacuzzi laten plaatsen of een opblaasbare jacuzzi aanschaffen.

4.      Beter slaapritme

Er is niets erger dan een slechte nachtrust. Een gevolg van een slechte nachtrust is een moe, ongeconcentreerde en geïrriteerde dag erna. Hot tubs kunnen een positief gevolg hebben hierop. Een jacuzzi heeft een rustgevend, stress verlagend en daardoor slaapverwekkend effect Wellicht is dit wel de oplossing voor jouw slaapproblemen.

5.      Alternatief voor massage

Een massage die je iedere dag in je eigen tuin kunt krijgen, klinkt toch ideaal? Beter dan een masseuse geven jets in een jacuzzi de ultieme massage, of je nu in de stemming bent voor een zachte aanraking of een meer krachtige massage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *