met de hond op vakantie

Met de hond op vakantie in Nederland

Wil je met de hond op vakantie in Nederland, maar heb je nog geen idee waar naartoe? Niet getreurd, want op deze pagina deel ik een paar leuke tips. Van leuke regio’s tot gezellige campings en van prachtige vakantieparken tot knusse vakantiehuisjes midden in de natuur. Gelukkig zijn er in Nederland meer dan voldoende mogelijkheden om samen met jouw hond te genieten van een welverdiende vakantie!

Met de hond op vakantie op naar Zeeland

Mooie stranden, gezellige dorpjes en groene natuur: in Zeeland vind je het allemaal. Het is dan ook niet voor niets dat Zeeland een populaire plek is, waar veel hondeneigenaren naar hun vakantie boeken. Bovendien mogen de honden op de meeste stranden gewoon los lopen en is er altijd wel een gezellige strandtent om de hoek. Daarnaast is er in Zeeland genoeg keus om een fijn vakantie-adresje te boeken. Of je nou wilt kamperen of liever in een particulier vakantiehuisje verblijft; het kan allebei! Kijk hier voor een uitgebreid overzicht als je een huisje aan zee met hond in Zeeland wilt boeken.  

op vakantie met de hond nederland

Mooie wandelingen maken in Drenthe

Vind jij het fijn om dagelijks een grote wandeling te maken met de hond? Dan ben je in Drenthe aan het goede adres. In deze provincie tref je tal van mooie wandelroutes en is de natuur zeer divers. Maak bijvoorbeeld een schitterende wandeling door de bossen en zandverstuivingen bij Nationaal Park Het Drents Friese Wold. Of bezoek één van de vele andere losloopgebieden zoals het Dwingelderveld, het Gietenerveld of het Mensingebos. Zoek je een leuke vakantie-adresje in Drenthe? Dan raad ik je aan om eens te kijken op Galekkeropvakantie.nl. Hier vind je een uitgebreid overzicht als je een vakantiehuis Drenthe met hond wilt boeken. 

Kamperen met hond in Nederland

Ga jij graag kamperen en zoek je een leuke camping in Nederland waar honden zijn toegestaan? Dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Echter raad ik je aan om alvast na te denken wat je zelf allemaal wilt zien en beleven tijdens jouw vakantie. Enkele populaire plekken voor een kampeervakantie met hond zijn de Veluwe, Drenthe en de Nederlandse kustlijn. Dit komt doordat voornamelijk doordat hier vrijwel altijd mooie natuur dichtbij is. Een hondvriendelijke camping waar ik zelf helemaal fan van ben is camping ’t Rheezerwold in Heemserveen. Hier hebben ze zelfs een hondendouche. Super handig!

Samen genieten op het water

Nog een leuke tip voor een vakantie met hond in Nederland, is een vaarvakantie te boeken. Zo ontdek je het mooie rivierenlandschap en kun je op verschillende plekken aanleggen. Vaar bijvoorbeeld over de Friese Meren en de Overijsselse Vecht bewonder de Zeeuwse Eilanden. Jouw hond zal het vast geweldig vinden om lekker languit op het dek te liggen. Bovendien kun je tijdens de zomerdagen altijd een verfrissende duik in het water nemen. Wil je graag een vaarvakantie met hond boeken? Dan ben je met name in Friesland op de juiste plek!

Meer tips voor vakantiehuizen met hond in Nederland

Bovenstaande tips zijn slechts een paar suggesties voor een vakantie met hond in Nederland. Heb jij meer inspiratie nodig of ben je op zoek naar een geschikt vakantiehuisje? Dan kun je het beste terecht op Galekkeropvakantie.nl. Op deze website wordt bij elk vakantiehuisje beschreven of honden welkom zijn en er zijn zelfs speciale blogs, speciaal voor hondeneigenaren. Doe hier dus je voordeel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *