Verduisterende gordijnen Haken - Black

Verduisterende gordijnen Haken – BlackLees meer….

Een goede nachtrust heb je het beste in een donkere en geluidsarme kamer. Daarom zijn deze gordijnen van Larson een echte aanwinst voor in jouw huis. Dit zorgt ervoor dat je slaapomgeving wordt verbeterd. Naast je slaapkamer kun je deze gordijnen ook prima gebruiken in andere ruimtes. Ze zijn namelijk niet alleen functioneel, maar ook decoratief erg mooi. Je bestelt een luxe verduisterend gordijn van 150 x 250 cm nu voor slechts 19,99. Wees er snel bij, want OP=OP!
Luxe gordijnen voor een spotprijs
Deze prachtige gordijnen van Larson zijn van zware kwaliteit. Ze zorgen ervoor dat er geen licht door naar binnenkomt en houden geluid buiten. Door de zware kwaliteit is het tevens onmogelijk om door de ramen, waar de gordijnen hangen, naar binnen te kijken. Verder zijn de gordijnen isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels. Ze zijn gemakkelijk te reinigen, want ze kunnen gewoon gewassen worden zonder zorgen. De gordijnen krimpen, slijten en verkleuren niet. Daarnaast zijn ze kreukherstellend, dus het strijkijzer kan in de kast blijven staan.
De verduisterende gordijnen zijn niet alleen functioneel en zul je uitgeruster door wakker worden. Ze zijn ook decoratief. Ze geven echt een luxe uitstraling aan elke ruimte. De achterkant van de gordijnen hebben dezelfde afwerking en uitstraling als de voorkant. Je kunt kiezen uit 10 kleuren, dus altijd wel een kleur die bij jouw interieur past. De gordijnen hebben een afmeting van 150 (b) x 250 (h) cm en zijn kant en klaar afgewerkt met naar keuze 8 ogen of 10 haken. Het enige wat je nog hoeft te doen is ze ophangen.
Hoeveel gordijnen heb je nodig
De afmeting van één gordijn is 150 x 250 cm. De maat is de bruto-maat van het gordijn, de stof incl. zoom van 1cm aan beide zijde. De hoeveelheid hangt af van de breedte van het raam/gevel en de gewenste plooivorming. De gewenste plooi heeft invloed of je één of meerdere gordijnen moet bestellen. Hoe ruimter de stof, hoe mooier de plooi zal vallen.
De gordijnen hebben een enkelvoudige plooi. Omdat de ringen/ogen zelf al enige plooiing geven als ze op een roede worden geplaatst dien je te rekenen dat ze maximaal 120-125 cm breed zullen hangen. Bij de gordijnen met haken is dat niet het geval, deze kunnen strakker/gladder hangen.
– Enkelvoudige plooi: 1,5 tot 2x de breedte waarover je de gordijnen wilt hangen
– Dubbele plooi: 2,5x de breedte waarover je de gordijnen wilt hangen.
De gordijnen hebben een standaard afmeting van 150 x 250 cm. Ze kunnen ingekort worden. Hiervoor kun je terecht bij een kleding reparatiewinkel. Zelf inknippen en zomen met een band kan ook, maar dit raden wij af als je dit niet eerder gedaan heeft. Een zoom/plak-band wordt niet meegeleverd.
Specificaties:
Merk: Made by Larson
Afmeting: 150 (breedte) x 250 cm (lengte)
Materiaal: 3-laags geweven 100% polyester
Kwaliteit: A++ , 250 GSM
Ophangsysteem: 8 ringen/ogen (diameter: 4,8cm) of 10 haken
Decoratief en functioneel
Geschikt voor elke ruimte
Veduisterend, isolerend en geluidwerend
Bestand tegen bacteriën en schimmels
Wasbaar, kreukherstellend en kleurvast
Je kunt kiezen uit 10 kleuren:
Black
Dark Grey
Grey
Light Sand Grey
Dark Taupe
Light Taupe
Beige
Chocolate
Dark Blue
Turquoise
Bestel één luxe verduisterend gordijn t.w.v. 100,00 nu voor slechts 19,99!
Bestel tot wel 10 gordijnen en betaal maar éénmaal verzendkosten.