Verduisterende gordijnen van Larson Zwart - Ringen - 150 x 250 cm

Verduisterende gordijnen van Larson Zwart – Ringen – 150 x 250 cmLees meer….

Deze gordijnen van Larson zijn een echte aanwinst voor in jouw slaapkamer. Een goede nachtrust heb je namelijk het beste in een donkere en geluidsarme kamer. Deze gordijnen zorgen ervoor dat jouw slaapomgeving wordt verbeterd. Naast je slaapkamer zijn deze mooie kwaliteit gordijnen natuurlijk ook geschikt voor alle andere ruimtes. Ze zijn namelijk niet alleen functioneel, maar ook decoratief erg mooi. Bestel een kant en klaar verduisterend gordijn nu al vanaf 14,99!
Luxe gordijnen voor een spotprijs
Deze prachtige Larson gordijnen zijn van zware kwaliteit. Ze zorgen ervoor dat er geen licht door naar binnenkomt en houden geluid buiten. Verder zijn de gordijnen isolerend. Ze zijn gemakkelijk te reinigen, want ze kunnen gewoon gewassen worden zonder zorgen. De gordijnen krimpen, slijten en verkleuren niet. Daarnaast zijn ze kreukherstellend, dus het strijkijzer kan in de kast blijven staan.
Naast dat de gordijnen functioneel zijn, zijn ze ook decoratief. Ze zullen een luxe uitstraling geven aan elke ruimte. De achterkant van de gordijnen hebben dezelfde afwerking en uitstraling als de voorkant. Je kunt kiezen uit 10 kleuren, dus altijd wel een kleur die bij jouw interieur past. De gordijnen hebben een afmeting van 150 (b) x 250 (h) cm of 300 (b) x 250 (h) cm en zijn kant en klaar afgewerkt met naar keuze 8 of 16 ogen of 10 of 20 haken. Het enige wat je nog hoeft te doen is ze ophangen.
Hoeveel gordijnen heb je nodig?
De gordijnen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten (kan enkele centimeters afwijken) :
– Afmeting smalle gordijnen: 150 (breedte – gestrekte stof, zonder plooi*) x 250 cm (lengte)
– Afmeting brede gordijnen: 300 (breedte – gestrekte stof, zonder plooi*) x 250 cm (lengte)
* Houd altijd rekening met enkelvoudige plooi in de gordijnen, dit betekent dat je 1,5 tot 2x de breedte moet bestellen waarover je de gordijnen wilt hangen. Wil je een dubbele plooi? Dan moet je 2,5x de breedte bestellen waarover je de gordijnen wilt hangen. Gordijnen met ringen zullen meer in een plooi hangen dan gordijnen met haken. Deze kunnen strakker/gladder hangen.
De gordijnen hebben een standaard afmeting van 150 x 250 cm of 300 x 250 cm. Ze kunnen ingekort worden. Hiervoor kun je terecht bij een kleding reparatiewinkel. Zelf inknippen en zomen met een band kan ook, maar dit raden wij af als je dit niet eerder gedaan heeft. Een zoom/plak-band wordt niet meegeleverd.
Specificaties:
Merk: Made by Larson
Afmeting: 150 (b) x 250 cm (l) of 300 (b) x 250 (l)
Materiaal: 3-laags geweven 100% polyester
Zware kwaliteit: A++ , 250 GSM
Ophangsysteem: 8 of 16 ringen/ogen (diameter: 4,8cm) of 10 of 20 haken
Decoratief en functioneel
Geschikt voor elke ruimte
Veduisterend, isolerend en geluidwerend
Wasbaar, kreukherstellend en kleurvast
Beschikbaar in 10 kleuren:
Zwart
Grijs
Donkergrijs
Licht Zandgrijs
Chocoladebruin
Donker Taupe
Licht Taupe
Beige
Donkerblauw
Turquoise
Wil je heel veel voor weinig, veel privacy, een luxe uitstraling, lekker uitslapen of vooral genieten van de praktische voordelen, kies dan voor deze gordijnen van Larson!