Waarom een lipvergroting mooi is

Met een lipvergroting kun jij zorgen dat er kleine oneffenheden worden verholpen door er een filler in te spuiten die van lichaamseigen stof is. Je kunt je lippen ook opvullen met een filler omdat je het mooi vindt, je maakt je lippen dan voller en groter. Als je niet goed weet wat je wilt laten doen dan is het verstandig om een adviesgesprek bij de arts aan te vragen, hij zal je dan adviseren in wat je wel en beter niet kunt laten doen met een lipvergroting.

Hoe werkt een lipvergroting?

Een lipvergroting wordt gedaan door een gespecialiseerd arts die precies weet wat hij moet doen. Er wordt een stofje genaamd Hyaluronzuur in de lip ingespoten, dat is een lichaamseigen stof die in de loop der jaren afneemt. Door het met een dunne naald in de lippen te spuiten kun jij de lippen weer opvullen waar het eerst minder was geworden. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en door het er weer in te spuiten wordt het dus snel door het lichaam opgenomen.

Waarom een lipvergroting?

Een lipvergroting laat je meestal doen omdat je ontevreden bent over je lippen. Het kan zijn dat jij vindt dat je lippen niet vol genoeg zijn of dat je vindt dat het deukje of putje wel een opvulling kan gebruiken. Wat je ook wilt laten doen met een lipvergroting zorg je ervoor dat het helemaal verholpen wordt. Een arts zal je dan adviseren of jij een lipvergroting kunt doen en wat voor jou het beste is.

Wat als je het eng vindt?

Het kan natuurlijk zijn dat je het allemaal heel erg eng vindt, je bent echt niet de enige daarin dus dat kan je gerust tegen je arts vertellen. Je arts zal dan zeker proberen om jou op je gemak te laten voelen en ervoor te zorgen dat alles duidelijk is zodat je weet wat er gaat gebeuren. Tijdens de behandeling zal de arts je alles vertellen wat hij gaat doen zodat er niets onverwachts gebeurt waarvan je kunt schrikken.

Wat wordt het eindresultaat?

Wat het eindresultaat wordt dat hangt een beetje af van wat je wilt laten doen en hoeveel filler je in hebt laten spuiten. Als jij meer dan normaal hebt laten inspuiten dan zullen jouw lippen voller zijn dan wanneer jij maar een beetje in hebt laten spuiten. Je kunt gaan voor een rustige look maar je kunt ook gaan voor een drama look. Wat je wilt dat is natuurlijk helemaal aan jezelf.

Na de lipvergroting

Als je de lipvergroting hebt laten uitvoeren dan wil je natuurlijk weten wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat het zo goed mogelijk geneest. Je lip zal wat gezwollen zijn en het kan blauw worden, daar zul je pijn van kunnen ervaren maar gelukkig kun je daar makkelijk iets aan doen. Met een ijs pack kun je de pijn wat verzachten en ook proberen de zwelling wat te verminderen waardoor het genezingsproces wat beter gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *