Geen open deuren intrappen: bestel een deurklink

Bij een fraaie nieuwe deur hoort een fraaie nieuwe deurklink. Maar ook op een oude deur is een nieuwe klink natuurlijk meer dan welkom. Koop de mooiste nieuwe deurklinken bij De Oude Deurklink, een bedrijf uit Leusden, nabij Amersfoort. Je kunt de deurklink natuurlijk op locatie ophalen, maar online bestellen en laten bezorgen zal voor veel mensen – uit heel het land – de betere optie zijn. Bij dit bedrijf vind je de leukste deurklinken van zeer hoge kwaliteit, geproduceerd met een messing basis en van retro design voorzien. De kwaliteit ademt door in elk aspect van de deurklink: van ontwerp tot de fraaie, naadloze afwerking. Elk van de klinken, mat of glanzend, is afgewerkt met nikkel of juist een stijlvolle zwarte poedercoating. Voor de handvaten wordt ook het klassiek materiaal bakeliet gebruikt. Stuk voor stuk zijn de klinken duurzaam en niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. 

Reken op de beste deurklink service 

Om het gebruiksgemak verder te vergroten is bij elke bestelde deurklink een instructievideo toegevoegd, zodat monteren heel gemakkelijk gaat. Aan de hand van overzichtelijke stappen wordt installeren een fluitje van een cent. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de chat, bellen of een mail sturen. Ook voor feedback kun je het bedrijf bereiken. De fraaiste moderne deurklinken – met een retro design – vind je voor een scherpe prijs. Op zoek naar ander deurbeslag behalve een nieuwe deurklink? Ook dan zit je goed. 

Speciaal voor de jaren ’30 woning 

Mocht je in een oudere woning, zoals een jaren ’30 (jaren ’40 mag natuurlijk ook) wonen, dan past een hoogwaardige deurklink met een retro uitstraling hier uitstekend in. Je kunt kiezen voor een klink die al gebruikt is. Dat is zeker fraai, maar je loopt wel een risico een product in huis te halen dat sporen van slijtage vertoont en binnen de kortste tijd weer moet vervangen. Vandaar dat je bij bovenstaande bedrijf “nieuwe oude” deurklinken vindt. Dit zijn klinken met een oud design, gemaakt van traditionele materialen, maar dan wel gloednieuw geproduceerd. Deze ontwerpen bootsen de stijl van de traditionele jaren ’30 woning na. Dus woon je in een ouder pand, maar zijn de deurklinken niet naar je wens of aan vervanging toe? Je weet waar je zijn moet. De deurklinken zijn stuk voor stuk eenvoudig te bestellen in de webshop. 

Oude klink: voet achter de deur 

Nieuw is niet altijd beter. Nieuw is enkel nieuw. Als je naar de ontwerpen van veel producten kijkt, zul je zien dat het design van moderne versies van bijvoorbeeld lampen, deuren, maar ook gevels lang zo fraai niet zijn als de oude, ambachtelijk geproduceerde versies van voor de oorlog. Alles wordt vandaag de dag in massa geproduceerd, zonder dat er échte liefde in het product wordt gestoken. Dat geldt helaas ook voor de deurklink. Gelukkig hoef je niet bij de pakken neer te zitten. Met een oude deurklink van kwaliteit haal je een stukje nostalgie en charme terug in huis. Het fijne van deze klinken is dat ze net zo makkelijk te installeren zijn als moderne varianten. Weet je waar een oude deurklink goed bij past? Bij glas-in-lood bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *