steenstrips

Wat zijn steenstrips en wat moet je erover weten?

Steenstrips, zoals de naam al suggereert zijn het strips van stenen. Je zet ze op de muur vooral voor de sfeer. Ik heb in verschillende locaties best wel veel van deze steenstrips gezien, ze voelen ook als echt steen en dat zijn ze geloof ik ook. Ze geven je het gevoel van de natuur, daarmee bedoel ik dat als je er naar kijkt voelt het alsof je in de natuur zit. Deze stenen zijn dus echt voor de sfeer. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten stijlen en kleuren waardoor je best je creativiteit tevreden kan houden. Hoewel, kan het ook buiten?

steenstrips

Kan het ook buiten?

Het antwoord is ja. Steenstrips zijn niet alleen voor binnen maar je kan ze ook buiten gebruiken, waardoor je je tuin wat kan transformeren in iets wat lijkt alsof je ergens in de natuur zit, ook al zit je er al als je wat gras en planten in je tuin hebt. Tenminste, als je de stijl van stenen pakt, er zijn ook steenstrips die lijken op bakstenen! In het kort, er zijn erg veel stijlen en mogelijkheden voor de locaties van de steenstrips waardoor je er best creatief mee kan zijn.

Waar kan je nog meer informatie vinden?

Oké, je bent geïnteresseerd. Helaas ben ik geen expert en kan ik je niet van alles vertellen, hierdoor raad ik je aan om via je favoriete zoekmachine hier naar te zoeken. In Nederland zijn er best wel veel bedrijven die deze steenstrippen verkopen voor allerlei verschillende kosten, hoeveelheden, stijl en kleur waardoor de keuze erg breed is. Ik raad je dus aan om goed door te zoeken zodat je met gemak kan vinden wat je wilt en daarmee de keuze maakt. Denk eraan dat je er creatief mee kan zijn, je kan ze plaatsen op allerlei soorten plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *