Zo kan jij je oude deuren stijlen

Je kijkt om je heen. Je kan je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst iets hebt gedaan aan je interieur. Voor je gevoel staat het er heel lang en is het tijd voor vernieuwing. Er zijn een hoop stijlen waar je inspiratie uit kan halen. Zo heb je bijvoorbeeld een scandinavisch stijl waar minimalisme en simpliciteit centraal staan. Ook bij een moderne stijl staat minimalisme en simpliciteit centraal. Veel mooie stijlen waar je veel inspiratie uit kan halen. In dit artikel nemen we je graag mee in twee woonstijlen waar je de stijl van oude deuren kan toepassen. In deze stijl maak je gebruik van deuren die in de oude stijlen gemaakt zijn.

Industrieel interieur

Heb jij in je huis een oude deur van staal? Dan kan de industriële stijl bij jouw interieur passen. Bij deze stijl wordt er gebruik gemaakt van verschillende metalen en van veel koude kleuren. Denk hieraan aan blauw en groen. Metaal is vaak terug te zien in industriële settingen, zoals een fabriek. Zo kunnen verwarmingsbuizen een toevoeging zijn in de interieur. Dit wordt juist als toevoeging gezien en geeft een industriële sfeer. Wil je juist je interieur warmer maken? Dan kan je gebruik maken van houten tafels, stoelen en andere houten meubels. Hout zorgt voor meer warmte in je interieur. Ook zou je één kleur kunnen toevoegen en dit terug laten komen in je accessoires. 

Landelijk interieur

Heb jij een deur van hout in je huis? Dan is misschien een landelijk interieur iets voor jou. Bij de landelijke stijl wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren. Zo wordt er gebruik gemaakt van geel, rood, groen en blauw. In deze stijl kom je ook natuurlijke materialen tegen zoals hout, wol en linnen. Een oude houten deur past dan mooi in het interieur.

Heb je nog geen oude deur in de oude stijl, maar zou je er wel één willen? Dan zou je bij www.destijdsch.nl terecht kunnen. Zij hebben een groot assortiment van oude deuren. Voor elke stijl hebben zij een oude deur die bij jouw specifieke stijl en voorkeur past. Wil je meer advies over je interieur of wil je meer inspiratie opdoen? Ga dan snel naar hun website en vindt daar jouw perfecte deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *